Milyen mobilt érdemes venni ennyi pénzért?
A mai napon jó pár leejtés és 1,5 év használat után sajnos tönkre ment a Gigabyte Gsmart T4-es telefonom. Ugyan sokáig bírta, de sajnos eléggé megszenvedtem azt, hogy egy névtelen és Tescos mobilt vettem.
Arra gondoltam, hogy használtan, de egy nevesebb, jobb telefont veszek. 30. 000 ft-om lesz rá, milyet érdemes vennem?
Láttam Iphone 4s-t ennyiért, még garanciás is volt.
Ilyet érdemes lenne e a vennem?
Amúgy jó lenne, ha DUAL SIM-es telefon lenne, bár tudom az Iphone nem az :D
Az iPhone 4S meg mai napig is eleg turheto kis telefon, habarf az iOS9.2-vel egy picit mar lassu. Ha csak telefonalni es neha internetezni kell, egy ket appot feltenni akkor nagyon jo.
De! Ha feszt leejted azt is akkor b@zh@tod, abbol is kuka lesz hamarosan. Vegyel neki gumibumperes tokot.
Újabb kérdés... függő a telefon, azt még nem tudom melyik szolgáltatól, de kicsi az esély, hogy pont attól amelyikhez nekem kell...
Mennyibe kerül a függetlenítése?
"De aki iPhone-t hasznal az altalaban nem csorika, nem tart egy-egy SIM-et kulon halozatokra hogy olcson beszeljen."
Nem azért mondom, de nem csak a "csórika" használ 2 SIM kártyát. Ráadásul még a "nem csórika" sem örül, ha külföldről kell roaming tarifával neteznie.
Utána érdeklődtem, drága lenne kifüggetleníteni, 20 ezer ft. alaphangon, ez az Iphone így felejtős.
Ezt néztem még ki, de ez is egy névtelen. Erről mi a véleményetek?
Esetleg egyéb ötletek is jöhetnek :)
+1 a Doogee X5 Pro.
Se Lumia,se más Androidos telefon nincs nála jobb a kategóriában,Iphone ennyiért vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!