Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt érdemes venni...

Milyen mobilt érdemes venni ennyi pénzért?

Figyelt kérdés

A mai napon jó pár leejtés és 1,5 év használat után sajnos tönkre ment a Gigabyte Gsmart T4-es telefonom. Ugyan sokáig bírta, de sajnos eléggé megszenvedtem azt, hogy egy névtelen és Tescos mobilt vettem.

Arra gondoltam, hogy használtan, de egy nevesebb, jobb telefont veszek. 30. 000 ft-om lesz rá, milyet érdemes vennem?

Láttam Iphone 4s-t ennyiért, még garanciás is volt.

Ilyet érdemes lenne e a vennem?

Amúgy jó lenne, ha DUAL SIM-es telefon lenne, bár tudom az Iphone nem az :D

2016. márc. 1. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:
33%

Az iPhone 4S meg mai napig is eleg turheto kis telefon, habarf az iOS9.2-vel egy picit mar lassu. Ha csak telefonalni es neha internetezni kell, egy ket appot feltenni akkor nagyon jo.

De! Ha feszt leejted azt is akkor b@zh@tod, abbol is kuka lesz hamarosan. Vegyel neki gumibumperes tokot.

2016. márc. 1. 10:39
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Az igaz, az iPhone nem dual sim-es. De aki iPhone-t hasznal az altalaban nem csorika, nem tart egy-egy SIM-et kulon halozatokra hogy olcson beszeljen.
2016. márc. 1. 10:46
 3/9 A kérdező kommentje:
És az Iphonera letölteni alkalmazást az nem fizetős?
2016. márc. 1. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy vannak ingyenes és fizetős alkalmazások ott is.
2016. márc. 1. 11:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Újabb kérdés... függő a telefon, azt még nem tudom melyik szolgáltatól, de kicsi az esély, hogy pont attól amelyikhez nekem kell...

Mennyibe kerül a függetlenítése?

2016. márc. 1. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:

"De aki iPhone-t hasznal az altalaban nem csorika, nem tart egy-egy SIM-et kulon halozatokra hogy olcson beszeljen."

Nem azért mondom, de nem csak a "csórika" használ 2 SIM kártyát. Ráadásul még a "nem csórika" sem örül, ha külföldről kell roaming tarifával neteznie.

2016. márc. 1. 11:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Utána érdeklődtem, drága lenne kifüggetleníteni, 20 ezer ft. alaphangon, ez az Iphone így felejtős.

[link]

Ezt néztem még ki, de ez is egy névtelen. Erről mi a véleményetek?

Esetleg egyéb ötletek is jöhetnek :)

2016. márc. 1. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
30 ezerért megveheted a doogee x5 pro-t az eustockról vagy még olcsóbban tinydealről
2016. márc. 1. 14:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

+1 a Doogee X5 Pro.

Se Lumia,se más Androidos telefon nincs nála jobb a kategóriában,Iphone ennyiért vicc.

2016. márc. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!