Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos játék APK + OBB...

Androidos játék APK + OBB fájl telepítése?

Figyelt kérdés
Van egy játék, amit letöltöttem. A letöltéskor ott van az APK fájl, és egy ZIP fájl. A ZIP fájlt számítógépen kicsomagoltam, és áthelyeztem az SD kártyán az android data mappába, majd telepítettem az APK-t is, a játék nem indult. Ugyanezt végigjátszottam úgy, hogy most a ZIP fájl tartalmát átraktam telefon memóriára, az android mappába, az obb-hez, így sem megy. Mit rontok el?

2016. febr. 29. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy játék datáját általábam az android/obb mappába kell rakni, és arra figyelj hogy a telefon belső memóriáján legyen, ne SDn.
2016. febr. 29. 18:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ! Igen ezt próbáltam, de így sem működik. Fontos az hogy milyen sorrendben csinálom? először az OBB-hez a ZIP fájl tartalma, és csak utána az APK telepítése, vagy fordítva? + az baj lehet a gépen csomagoltam ki és raktam rá, vagy közvetlenül a telefonon csomagoljam ki a fájlt az OBB-hez? Bocs hogy ilyeneket kérdezek, de már nem tudom hogy mit rontok el.
2016. febr. 29. 18:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Először telepíteni kell az apk-t mert az létrehoz egy data mappát magának és ha már van egy ugyanolyan nevű, akkor azt törli (a benne lévő cuccal együtt).
2016. febr. 29. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
az mindegy hogy hol csomagolod ki
2016. febr. 29. 19:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sajnos nem működik. Minden lehetőséget próbáltam, de nem megy a játék.
2016. febr. 29. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld máshonnan letölteni, van csomó hibás crack az interneten. Mellesleg melyik játékról van szó?
2016. febr. 29. 21:40
 7/12 A kérdező kommentje:
A Metal Slug 3-ról van szó, a moborg ról szedtem le, de mindig amikor megnyitom, azt írja hogy ellenőrizze az internetkacsolatot... az ottani kommentek alapján, nem én vagyok az egyedüli akinek nem sikerül elindítani. Más megbízható oldalt nem nagyon ismerek.
2016. márc. 1. 06:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Apkmania-t tudom ajánlani. Egyébként valószínűleg a licenszellenőrzés blokkolja a játékot, rootolt telefonon ezt meg lehet kerülni Lucky Patcherrel.
2016. márc. 1. 09:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű hogy az a baj. Megvan a lucky patcher, a licensz ellenőrzést távolítsam el at APK-ból, és akkor menni fog?
2016. márc. 1. 15:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem garantált, de van rá 3-4 féle metódusa a LP-nek, amiket kombinálni is lehet. Próbálkozz...

Legkönnyebb úgy lenne, ha a Modolt Google Playt telepítenéd (azt is lehet LP-ből), az automatikusan minden licensz ellenőrzésre pozitív választ ad.

De ugye rootolva vagy? Mert anélkül nem működik a LP..

2016. márc. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!