IPhone/iPhone 6s negatívumok?
Igen, az ára határozottan negatívum.
Nekem is 6s van, nagyon szeretem, nem cserélném le, de tényleg túlárazott. Mondjuk szerintem ez igaz az összes hasonló árú telefonra szintén. (pl. Samsung Galaxy S6/S7)
Más negatívum nekem eddig nem tűnt fel, ezelőtt androidos voltam.
Az uj 6S ket honap utan kikapcsolt es a home gomb olyan forro lett, hogy azt hittem elejtem.
Bementem az Apli boltba de azt mondtak csak 1 ora mulva tudnak fogadni, ugyhogy eljottem es azota sem volt ez a gond vele. Nem izgatom magam miatta.
Vettem vagy 6 db eBayes (= olcso) 3.5 mm-es kabelt, hogy az ajfont osszekossem a kocsival es a zene elkezdett recsegni. Pedig ugyanilyen kabeleket hasznaltam az elozo 4S ajfonhoz evekig es amikor recsegni kezdett vettem egy uj kabelt es hello. A 6S mindegyik kabellel recseg, hallgathatatlan a zene.
Bevittem Apliba, megneztek, teszteltek, azt mondtak a kabel a hibas. Most vettem egy meregdraga Belkint. Ma jott meg, meg nem volt idom kiprobalni. Ha hibatlan, akkor a kabel a hibas, ami eros rosszindulattal felhozhato ajfon negativumnak, mert a 6S sokkal erzekenyebb mint a regi 4S. Az barmilyen kabellel mukodott, a 6S meg csak minosegivel akar.
Amugy tolomerovel megmertuk oket, a kinai occso csak 3.4 vastag, az oridzsi alma meg 3.45 vastag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!