Szerintetek is gyenge az iPhone (nekem is az van)?
Figyelt kérdés
Azt nem tudom már lassan 2 éve, hogy az iPhone-t miért tartják a legjobb, legnépszerűbb telefonnak. (Meg szinte csak iPhone-ra vannak tokok.) Azóta tartom nem túl jónak, amióta az van nekem. Értem hogy nagyon sokáig bírja és gyors, meg nem fagy le, de iszonyat zárt és korlátolt, és nagyon egyszerű dolgokat nem tud.
(Kulturált válaszokat kérnék.)
2016. febr. 28. 17:54
11/17 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de a cola nem rossz:D
2016. febr. 28. 22:08
12/17 anonim válasza:
cáfolom, hogy a bluti csak két ájfon között megy. megyen az egy pöccre android meg ájfon közt is, csak egy picurka app kell hozzá :)
ezen kívül mit nem tud még? hátha ki tudunk segíteni egy-két tippel
13/17 A kérdező kommentje:
És melyik az az alkalmazás?
2016. febr. 29. 12:55
14/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent a GIF-képeket hiányolom meg, az előző telefonomon is volt belőle jo pár. Próbáltam lementessel, e-mail-ben kuldessel de csak az első allokepet mentette le.
2016. febr. 29. 15:55
15/17 anonim válasza:
flick - éppúgy van droidra és ios-ra is és működik a kettő között is.
a gifekhez nem tudok hozzászólni, mert azt még sosem akartam tárolni. de most hogy mondod, nem is értem miért nem :)
16/17 anonim válasza:
nekem is iphoneom van és szerintem is fos.
17/17 A kérdező kommentje:
Végre valaki más is ezt gondolja;D
2016. febr. 29. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!