IPhone 6s 16GB vagy 64GB?
Telefonvásárlás előtt állok, de a vodafone-nál nincs 64GB-os rosegold, csak a többi szín én meg mindenképp azt szerettem volna venni.
A 16GB nagyon kevés? Zenét egyáltalán nem tárolok rajta, inkább csak képeket. Max általános 8 alkalmazás.
"Zenét egyáltalán nem tárolok rajta, inkább csak képeket."
Ha tárolni akarod rajta akkor ne nagy felbontásban készítsd a fotókat.
Egyébként meg átmásolod időnként a számítógépedre vagy pendrive-ra.
Szerintem a 16GB fájdalmasan kevés.
Nekem 64 gigás 6S-em van, nemrégiben vettem, és már most foglalok rajta 12 gigát, pedig pl. zenéket még nem is tettem a telefonra. Egyébként én is pont a rose gold színhez ragaszkodtam, és emiatt vettem máshol a telefonomat, mint ahol eredetileg terveztem. Szóval megértem a dilemmádat, és én azt ajánlanám neked, hogy vedd kártyafüggetlenül vagy válts szolgáltatót.
Egyébként, ha minden kötél szakadt volna, én simán lettem volna olyan hülye, hogy 16 gigásat veszek, de most így birtokolva a telefont, már azt mondom, hogy inkább más színben választanám, mint hogy 16 GB-tal be kelljen érnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!