Mért van az hogy a lumia a kutyának se kell?
NINCS LUMIÁM! Ez nem hirdetés! Nem válaszolok privire!
Viszont láttam hirdetést amiben szinte új és 2 év garis lumiát 1giga ram, 8giga rom, négymagos 1,2ghz-es 12-ért nem tudnak eladni.
Ennyire zsákutca a wp?
Én még 2014-ben vettem egy egy 930-ast rögtön megjelenés után, mert nagyon bejött. Akartam valami újat az iOS után. 4 hónapig tartott, utána már alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. 130-ért vettem, 70-ért tudtam eladni.
Biztos valakinek tetszik, én rühelltem egy idő után.
A mobilpiacot az ios és a droid uralja , ilyen konkurencia mellett csak egy ténylegesen jó termék lehetne népszerű , a picipuha termékei pedig finoman szólva reciprokai a jónak , olyannyira , hogy marketinggel is csak ennyire sikerült elterjeszteni.
Még így is vannak olyanok akiknek bejön , aki pedig el akar egy ilyet adni , annak célszerű , hogy az ilyen emberekkel vegye fel a kontaktot:)
KommentHuszár89!
Nem hirdettem, valaki (talán épp te) jelentette a moderátornak és törölték.
"Nem hirdettem, valaki (talán épp te) jelentette a moderátornak és törölték."
De, legutóbb még arról szólt a kérdésed hogy te akarod eladni, és akkor is csak értelmetlen fikázás volt a mondanivalód. Gondolom nem ok nélkül lett törölve.
Kommenthuszár!
Sosem volt wp-m így sosem akartam eladni, legfeljebb félreérthető volt.
Sehol nem írtam hogy eladom csak idéztem a hirdetés egy részét IDÉZŐJELLEL. Egyébként valóban félreérthető volt ennek ellenére nem írt senki hogy az új ár feléért megvenné :)
#6#7
az nem egy reprezentatív felmérés.
Hogy egy autós hasonlattal éljek porsche tulajdonosok nem igen kattintanak olyan címekre hogy pl 'baj van a suzuki eladásokkal'. Az ilyesmit leginkább a suzukisok fogják elolvasni így ők szavaznak többen...
A wp nagyon le van maradva ezt mindenki tudja. A wp tulajdonosok lehetőségei korlátozottak. Nekem a következő problémáim vannak vele:
- kikapcsolva nem tölthető
- kikapcsolva nem ébreszt
- nem állíthatók be tetszőleges profilok wifi, 2g, net, hangerő, fényerő ezeket külön kell nyomogatni. Androidnál egyetlen gombnyomás, sőt időzíthetők is pl 22-7-ig legyen repülő üzemmódban.
Ha ez a néhány primitív dolog megoldható lesz akkor nincs kifogásom wp ellen, mert nem akarok játszani rajta. Addig viszont nem okos hanem butatelefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!