Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért van az hogy a lumia a...

Mért van az hogy a lumia a kutyának se kell?

Figyelt kérdés

NINCS LUMIÁM! Ez nem hirdetés! Nem válaszolok privire!

Viszont láttam hirdetést amiben szinte új és 2 év garis lumiát 1giga ram, 8giga rom, négymagos 1,2ghz-es 12-ért nem tudnak eladni.

Ennyire zsákutca a wp?

2016. febr. 26. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Én még 2014-ben vettem egy egy 930-ast rögtön megjelenés után, mert nagyon bejött. Akartam valami újat az iOS után. 4 hónapig tartott, utána már alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. 130-ért vettem, 70-ért tudtam eladni.

Biztos valakinek tetszik, én rühelltem egy idő után.

2016. febr. 26. 22:35
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Én még 2014-ben vettem egy 930-ast*
2016. febr. 26. 22:36
 3/14 anonim ***** válasza:
18%
Nem unod még ezt a kérdést? Érdekes legutóbb még te hirdetted, most meg már nincs... :D
2016. febr. 26. 22:55
 4/14 anonim ***** válasza:
11%

A mobilpiacot az ios és a droid uralja , ilyen konkurencia mellett csak egy ténylegesen jó termék lehetne népszerű , a picipuha termékei pedig finoman szólva reciprokai a jónak , olyannyira , hogy marketinggel is csak ennyire sikerült elterjeszteni.

Még így is vannak olyanok akiknek bejön , aki pedig el akar egy ilyet adni , annak célszerű , hogy az ilyen emberekkel vegye fel a kontaktot:)

2016. febr. 26. 23:30
 5/14 A kérdező kommentje:

KommentHuszár89!

Nem hirdettem, valaki (talán épp te) jelentette a moderátornak és törölték.

2016. febr. 27. 02:17
 6/14 anonim ***** válasza:
30%
Ez vicces! Szavazást tessék megnézni, utána mondani, hogy a kutyának sem kell a WP. Egy elégedett 535 tulaj.
2016. febr. 27. 08:30
 7/14 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó vagyok, itt a link: [link]
2016. febr. 27. 08:30
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

"Nem hirdettem, valaki (talán épp te) jelentette a moderátornak és törölték."

De, legutóbb még arról szólt a kérdésed hogy te akarod eladni, és akkor is csak értelmetlen fikázás volt a mondanivalód. Gondolom nem ok nélkül lett törölve.

2016. febr. 27. 19:20
 9/14 anonim válasza:
0%

Kommenthuszár!

Sosem volt wp-m így sosem akartam eladni, legfeljebb félreérthető volt.

Sehol nem írtam hogy eladom csak idéztem a hirdetés egy részét IDÉZŐJELLEL. Egyébként valóban félreérthető volt ennek ellenére nem írt senki hogy az új ár feléért megvenné :)

2016. febr. 27. 21:17
 10/14 anonim válasza:
66%

#6#7

az nem egy reprezentatív felmérés.

Hogy egy autós hasonlattal éljek porsche tulajdonosok nem igen kattintanak olyan címekre hogy pl 'baj van a suzuki eladásokkal'. Az ilyesmit leginkább a suzukisok fogják elolvasni így ők szavaznak többen...

A wp nagyon le van maradva ezt mindenki tudja. A wp tulajdonosok lehetőségei korlátozottak. Nekem a következő problémáim vannak vele:

- kikapcsolva nem tölthető

- kikapcsolva nem ébreszt

- nem állíthatók be tetszőleges profilok wifi, 2g, net, hangerő, fényerő ezeket külön kell nyomogatni. Androidnál egyetlen gombnyomás, sőt időzíthetők is pl 22-7-ig legyen repülő üzemmódban.

Ha ez a néhány primitív dolog megoldható lesz akkor nincs kifogásom wp ellen, mert nem akarok játszani rajta. Addig viszont nem okos hanem butatelefon.

2016. febr. 27. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!