Sony xperia z telefonomnak belül be párásodot a kamerája lesz baja?
Figyelt kérdés
Elvileg az ip57 szabványnak felel meg a telefon csak a csap alat meg mostam hideg vvizel lesz baja a telefonak de csak a hátsó kamerája olyan párásodot be lesz baja a telefonak pls segitség2016. febr. 26. 14:43
1/4 Wadmalac válasza:
Nézd meg az USB csati kupakja alatt a kis indikátor négyzetet és ugyanígy a jack, a SIM és az SD fedél alattit is.. Ha mind fehér, sétálj be vele a szervízbe (feltéve, hogy garanciális még) és mutasd meg. Ha bármelyik piros, akkor jön a "te áztattad be, gecc" kezdetű mosakodás.
Én azt javasolnám, hogy meleg, száraz helyen hagyd pár órára a telót úgy, hogy mindegyik kupakot nyitva hagyod, akkor tud kicsit száradni.
Egyébként, ha nincs dokkolód, én gyanítom, hogy az USB kupakod tömítése már oda van és ott beázott.
2/4 A kérdező kommentje:
Kezdi el mulni a paranormális most szeritom a kamerát
2016. febr. 26. 15:45
3/4 A kérdező kommentje:
Hála istenek el tünt a pára *-:-) 😃😃😃
2016. febr. 26. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!