Tmobile számla SOS!?
Figyelt kérdés
Van 9000 forint tartozasom a tmobilenal (egy decemberi szamla +kotber a felmondas utan) amit egy honapja kellett volna befizetnem, de teljesen elfelejtettem. Ma kaptam egy postai ertesitot a telekomtol, de a levelet csak hetfon fogom tudni atvenni. Felek, hogy behajto ceghez adtak at a tartozasom. Mennyi ido utan szoktak kozbeleoni a behajtok, es mennyi kamatot szamolnak fel? Nagyon felek, kerlek segitsetek :(2016. febr. 26. 14:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem még nem az,nekem egyszer volt ilyesmi,rossz címre küldték,és csak azt normális helyre,ahol tényleg laktam. Bementem,ott helyben befizettem, nem volt semmi, a behajtóktól visszahívták az ügyet.De ez kb március április lehetett már.
2/4 anonim válasza:
Ne törődj vele, amint lehetőséged nyílik rá, fizesd be a tartozásos összeget. Ha már behajtásra kerül, az első lépés ott is csak az hogy felszólítanak a szerződött összeg megfizetésére, utána lépnek csak tovább. Így max a felszólító levél meg némi ügyleti költség terhelődik rád pluszba. A befizetett csekk igazoló szelvényét azért jól őrizd meg.
3/4 anonim válasza:
Kicsit értelmetlen lett az előző, szóval a behajtósat kaptam csak meg, a többit a rossz cím miatt nem. De lényeg,hogy menj be,fizesd ki ott, akkor azonnal rendezve lesz a számla.
4/4 anonim válasza:
Behajtó céghez nem adnak semmit, vagy végrehajtó vagy pedig követeléskezelő céghez kerül a tartozás. Ha már átadták volna akkor nem a tré küldte volna, hanem az, akinek átadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!