Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Velemeny Sony Xperia m4-rol?

Velemeny Sony Xperia m4-rol?

Figyelt kérdés

2016. febr. 25. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ajánlott vétel, esetleg ha 16gb-ot tudsz venni de abban az árban p8 lite sokkal jobb.
2016. febr. 25. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahogy az első mondta, Huawei P8 Lite-ot lenne érdemes inkább beszerezni helyette.

Volt már a kezemben ilyen telefon, a tapasztalatok: A RAM rettentően kevés, a hangszóró -és a kamera minősége, valamint "erőssége" egyaránt kriminális.

2016. febr. 25. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy az előttem levő miről beszél,de ez a telefon szerintem egy nagyon jó készülék. Abban igaza van az előttem lévőknek hogy jobb a p8 lite, de szerintem ez se rossz. Összességében szerintem jó a kamerája, szép képeket csinál, szerintem a 2GB RAM nem kevés, a hangszórórol annyithigy nem rossz, de lehetne jobb is. A 8GB belső tárhely tényleg nagyon kevés bár szerintem ez is elegendő, plusz a marsmallow frissítéssel kezelni fogják ezt a problémát
2016. febr. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!