Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit kell tudni az Iphone 5S-ről?

Mit kell tudni az Iphone 5S-ről?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egyet, eddig csak androidos telóim voltak.Úgy tudom bonyolultabb kezelni.Igaz,hogy csak fizetős alkalmazásokat lehet használni/letölteni rá? Zenét,képeket gépről hogyan tudnék?

Ezt ajánljátok inkább vagy pedig Samsung S5-t?

2016. febr. 24. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Inkább az iPhone-t ajánlom. Nem bonyolultabb kezelni. Nem csak fizetős alkalmazások vannak rá. iTunes-al lehet rátölteni zenéket.
2016. febr. 24. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Esetleg valamilyen tapasztalatot vagy véleményt kérhetek róla?

2016. febr. 24. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Most váltottam 4s-ről 5s-re, én szeretem. Az s5 is jó (legalábbis osztálytársamnak az van már vagy másfél éve és sosem panaszkodik), csak sokkal nagyobb. Nekem jobban kézreáll az 5s, szóval ez is egy szempont volt. Jó az ujjlenyomatolvasó is, az akksi viszont gyengébb az 5sben, mint az s5ben, de ez az iphoneoknál mindig is így volt...
2016. febr. 24. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is androidról váltottam iOS-ra, és szerintem egyáltalán nem bonyolult kezelni. Jó, első nap kicsit furcsa volt, de igazából teljesen logikus minden rajta, miután rájössz mi hol van, már nagyon egyszerűnek tűnik, és nem is fogod érteni, hogy eddig mi tűnt bonyolultnak. :D

Vannak rá természetesen ingyenes alkalmazások is, de van pár olyan, ami pl. androidon ingyenes, iOS-on viszont fizetős.

Zenéket iTunes szinkronizálással.

Én iPhone-t vennék.

2016. febr. 25. 00:06
 5/6 anonim ***** válasza:

nem bonyolultabb használni, csak meg kell szokni. (anno 1 hétig nagy volt a késztetés, hogy földhöz csapjam, de most már nem cserélnem le :) :)

nem mellesleg (szerintem) az 5s a legszebb ájfón, bár ha te inkább tepsifont akarsz, akkor s5.

Ingyenes alkalmazás ios-ra is van rengeteg.

Saját zenét bármikor tudsz rápakolni, csak iTunes kell, képekhez még az sem

2016. febr. 25. 05:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is most vettem 5s-t és nagyon szeretem,előtte samsungom volt,de gyorsan megszoktam az ios-t.Szerintem sokkal logikusabb,egyszerűbb, és szebb mint az android
2016. febr. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!