Mit kell tudni az Iphone 5S-ről?
Szeretnék venni egyet, eddig csak androidos telóim voltak.Úgy tudom bonyolultabb kezelni.Igaz,hogy csak fizetős alkalmazásokat lehet használni/letölteni rá? Zenét,képeket gépről hogyan tudnék?
Ezt ajánljátok inkább vagy pedig Samsung S5-t?
Köszönöm a választ!
Esetleg valamilyen tapasztalatot vagy véleményt kérhetek róla?
Én is androidról váltottam iOS-ra, és szerintem egyáltalán nem bonyolult kezelni. Jó, első nap kicsit furcsa volt, de igazából teljesen logikus minden rajta, miután rájössz mi hol van, már nagyon egyszerűnek tűnik, és nem is fogod érteni, hogy eddig mi tűnt bonyolultnak. :D
Vannak rá természetesen ingyenes alkalmazások is, de van pár olyan, ami pl. androidon ingyenes, iOS-on viszont fizetős.
Zenéket iTunes szinkronizálással.
Én iPhone-t vennék.
nem bonyolultabb használni, csak meg kell szokni. (anno 1 hétig nagy volt a késztetés, hogy földhöz csapjam, de most már nem cserélnem le :) :)
nem mellesleg (szerintem) az 5s a legszebb ájfón, bár ha te inkább tepsifont akarsz, akkor s5.
Ingyenes alkalmazás ios-ra is van rengeteg.
Saját zenét bármikor tudsz rápakolni, csak iTunes kell, képekhez még az sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!