Szerintetek melyik telefont érdemesebb megvenni? Samsung vagy iPhone?
Szeretnék venni egy új telefont és igazából az iPhone 6 és a Samsung Galaxy S7 között gondolkodom.
Igazából hosszú távra vennék telefont és nem tudom, hogy melyik érné meg jobban.
Eddig androidos voltam de mindkettö óriási váltás lenne számomra ugyanis eddig egy Samsung Galaxy Y -t használtam :D
Szolgáltatómnál kb ugyanannyiba kerülnek (Samsung S7 egy kicsit drágább) elöfizetéssel. Az iPhone 6s már nekem drága :/
Érdekelne a véleményetek a két telóval kapcsolatban.
Szerintetek hosszabb távra melyiket érné meg jobban megvenni?
Köszi!
Igen a Nexuson és is gondolkodtam de hivatalosan nem találtam sehol :)
Amúgy azt hallottam hogy az iPhone jobb hosszú távra csak manapság már a fél éves mobil is elavultnak számít néha.
Nem tudom hogy az iPhone 6 mennyire számít elavultnak.
Hosszútávú vételnél feltétlen probáld mind2 készüléket kedves kérdező, mert két külön világ a kettő :)
Iphone-nt azért ajánlom, mert megbizható és egyszerű kezelni.
S7et azért, mert személyre szabhatóbb,nyitottabb rendszer :)
Nem lenne rossz egyik vétel sem.
Köszönöm!
Igazából mindkettöt kipróbáltam már de annyi idö alatt ügye nem lehet megismerni.
Amúgy az IOS nagyon zárt?
Az Iphone 6 és a Galaxy S7 között majdnem 2 generáció különbség van, és az S7 drágább mint az Iphone 6S. Az S7 így természetesen sok specifikációval bít. Viszont Androidnál a Samsungnak az egyik legrosszabb a tartóssága. Értem ezt úgy, hogy rendszerileg hamar lelassul, a Touchwiz nincs tul jol optimizálva, és a RAM-ot elég rosszul kezeli. Volt már almás telefonom is, és Samsungom is. Az Iphone hosszú távon jobb, de hamár e között a két telefon között kell dönteni, nem újabb alma és Samsung között én a helyedben az S7-et választanám.
Üdv.: egy büszke alma 6S tulaj. ;)
Köszi!
Hát szolgáltatómnál elöfizetésessel kb 40.000-el olcsóbb az S7 mint a 6s.
Tartósságra igazából azért vagyok kíváncsi mert azt hallottam sokaktól hogy a samsungnak az a hibája, de nagyon sokan mondták azt is hogy a S6-al már nincsenek olyan gondok.
Igazából itt még nem láttam S6 használók véleményét.
Itt biztos találsz olyat:
Ha iPhone, akkor én 6s-t vagy 6s Plusz-t vennék az extra funkciói, és a hardveres javulás miatt.
Szóval én S7-et vennék, brutál egy telefon lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!