Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Talaltam egy telot. Ez milyen...

Talaltam egy telot. Ez milyen marka?

Figyelt kérdés
Angol szoveg van a hatuljan, apro betukkel de marka nincs. Van rajta egy megragott alma.

2016. febr. 23. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

Áhh hagyjatok a "bűncselekmény így bűncselekmény úgy"baromsággal..

Egyszerűen vidd el valakihez aki ért hozzá (nekem több ilyen ismerősöm is van) adjon neki egy resetet aztán használhatod te is, esetleg eladhstod jó pénzért. És jóljártál.

Hidd el hogy senkit nem érdekel hogy mit találtál és mit nem.. Hagyjátok már ezt a szarságot..

2016. febr. 24. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha Apple ID van rajta (és valszeg van), akkor cseszheted te is, meg a GSM boltos is, azt semmilyen reset nem szedi ki. A boltos meg pontosan tudja ezt, és nem veszi át lezárt állapotban a telefont, csak ha ott előtte belépsz és kijelentkezel az Apple ID-ből. És még akkor is személyit kér, és aláíratja veled, hogy a te tulajdonod a telefon, máskülönben ő felelne orgazdaságért, ha megtalálják nála.
2016. febr. 24. 14:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Nincs meg a tulaj, senki nem tudta megmondani a kodjat, csak ilyen bena tippekkel probalkoztak, hogy 0000, meg 1234... De egyertelmu hogy nem az oveke, en azonnal megtudnam mondani a telefonom kodjat. Egyebkent magyar embert lehet erdekel honnan van, de a torokoket nem erdekli. Alkatresznek beveszik...
2016. febr. 29. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!