Az előfizetésemet korlátozták 1 hete. Mennyi idő után bontják a szerződésemet?
Figyelt kérdés
Sajnos március közepéig nem tudom feladniba csekket. Meddig húzhatom a befizetést?2016. febr. 23. 10:47
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez függ attól, hogy melyik szolgáltató, mióta vagy náluk stb. De ha felhívod őket, hogy ez a helyzet, szerintem biztosítanak majd neked haladékot.
2/9 anonim válasza:
Általában az első fizetési határidő után a kimenőt korlátozzák. Az utána következő számla bef.határideje után a bejövőt is.
3/9 anonim válasza:
Az utolsó ember válaszához még annyit fűznék hozzá, hogy bő 1-1,5 hónap az az intervallum, ameddig várnak. Utána 300.000 (Háromszáz-ezer) forintos csekket küldenek ki. (Telekom. És persze tapasztalat alapján mondom.)
4/9 anonim válasza:
Itt ennyi ember lopja a netet? :O
5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok még, csak egy válaszba nem fért bele. Még annyit, hogy telefonon Őket elérni meg lehetetlen, körülbelül ezer forintos plusz számla lett, de beszélni nem tudtunk Velük..
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hála égnek elértem őket az 5. hívásra.
2016. febr. 23. 11:36
7/9 anonim válasza:
Akkor Te szerencsésebb voltál, mint Mi. :)
8/9 anonim válasza:
1. Nem a fizetési határidő után korlátozzák a kimenőhívást, hanem a fizetési határidő után egy hónap múlva.
2. NEM küldenek 300.000 forintos csekket, hanem a szerződésedben foglalt kötbér összegéről szóló csekket! Bár nekem volt szerencsém a drága trémobiltól kapni kötbéres csekket, hiába volt befizetve minden és nem volt elmaradásom sem... És még nekik állt feljebb, hogy a befizetett csekkel bizonyítottam is...
3. A szolgáltatótól elvileg lehet kérni ilyen esetben részletfizetést. Legalábbis a telenornál lehetett régebben.
9/9 anonim válasza:
Személyes tapasztalat a 300.000 forintos számla. Nem azt mondtam, hogy Neki is pont ennyit fognak. Akartam mondani "küldtek ki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!