Ha bejön a zártabb de stabilabb IOS akkor iphone 6, ha nem akkor marad az Android és ott is inkább a Sony z5-öt javaslom.
2016. febr. 22. 21:04
2/12 anonim válasza:
Az LG Zero egy középkategóriás telefon,nem tudom hogy került ide...
Ezek közül Z5C.
2016. febr. 22. 21:56
3/12 anonim válasza:
SONY!!!
Az IFost kerüld nagyba!!!
2016. febr. 22. 22:30
4/12 anonim válasza:
iPhone, androidos telefonok közül pedig csak Nexust vagy Moto telefonokat javasolnék, ezeken tiszta Android fut.
2016. febr. 22. 22:40
5/12 anonim válasza:
Ezt a hármat hogy sikerült összehasonlítani??? Közel sem 1 kategória! LG Zero-ból az F620S verzió megérné 60 ezerért, de itthon sajnos csak a H650E kapható, amiért sok ez az összeg (kisebb ram és microSD).
A Sony Z5 típusaiban Snapdragon 810 processzor van, aminek melegedése máig vitatott, a kamera borzalmas képminőségéről meg ne is beszéljünk. Szóval igaz, hogy eléggé drága, de kivételesen szerintem az iPhone-nal járnál a legjobban!
2016. febr. 22. 23:40
6/12 anonim válasza:
Z5-nek jobb a kamerája mint az iphone 6s-nek...Olvass utána, nézz teszteket, és ne írj baromságokat.
Nekem z5 van, és nem tapasztalok, semmi rosszat a melegedést illetően.
2016. febr. 23. 09:08
7/12 anonim válasza:
Gratulálok azoknak akik lepontoztak, értelmes emberek lehetnek.
2016. febr. 23. 13:47
8/12 anonim válasza:
ma 13:47
Én is megkaptam, ne félj, egnem meg lenulláztak! -_-
2016. febr. 23. 17:07
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! ÉN senkit nem pontoztam le... az lg úgy került ide h semmit nem értek a telefonokhoz, nekem a hagyományos telefonbeszélgetésen túl fotózáshoz ill. netezéshez kellene semmi másra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!