Donmogyoróscsirke kérdése:
LG Spirit 4G LTE telefonom az utóbbi időben nem tölti be a képeket, valamint az újonnan készítetteket fel se ismeri. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2 Hónapos a telefon, nem volt vele semmi gond eddig, nem ejtettem még le, nem ázott be semmilyen módon, tehát tényleg teljesen "makulátlan" ha úgy nézzük. Vannak képek amik csak úgy eltűnnek, nem ismeri fel a telefon, és ha pl új képet szeretnék csinálni, a készítés után rögtön ez a kép fogad : [link] . Mi baj lehet, hogy tudnám orvosolni? Köszi előre is!2016. febr. 22. 18:23
1/1 A kérdező kommentje:
+ Megfigyeltem, ez a jelenség leginkább akkor fordul elő ha SD kártyára mentem a képet! Belső tárhellyel semmi baja!
2016. febr. 24. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!