Mit tudnék csinálni?
Van nekem egy Alcatel onetouch pop c1-es telefonom. És van vele egy kis problémám. Játszottam vele egy alkalmazáson, az az alkalmazás lefagyott és ilyenkor újra szoktam indítani, és ma este is ez történt. Újraindítottam, eddig oké volt, ki is kapcsolt, de nem kapcsolt vissza egy pár másodperc múlva, úgy ahogy szokott. Így aztán bekapcsoltam, ki is írta, hogy Alcatel onetouch pop c1, és azután mivel T-mobilos vagyok, így fehér alapon a rózsaszín T-t és azt a pár pontot mutatja általában olyan fél percog, de ez mindig így volt. De most nem. Hanem még fél órán keresztül is ezt csinálta, hiába nyomtam a be,-kikapcsoló gombot, nem reagált semmit, csak ha az akkumulátort vettem ki, akkor persze elsötétült. Visszatettem az akkut, hátha csak túlmelegedett, de ugyanezt csinálta, semmire se reagált. Kivettem a SIM-kártyát is, akkor is ugyanez. Szóval nem a SIM-kártyával van a baj, hanem vagy az akkumulátorral, vagy magával a készülékkel. Most kikapcsolva töltöm, de már 78%-on van, úgyhogy biztos nincs lemerülve. Mikor újraindítottam akkor is 25%-on volt. Nincs benne memóriakártya, minden képem, jegyzetem, videóm, fontos bejegyzéseim a készüléken van. Úgyhogy nem tudom, hogy mi lehet a baja. Talán elvigyem egy szervizbe, hátha ott tudnak valamit csinálni? Mivelhogy vasárnap este történt ez, ezért persze nem tudom rögtön szervizbe vinni. Esetleg tudtok valamit ti is mondani? Hogy mi lehet a baja? Csak az alkalmazás volt lefagyva, a telefon nem. Már máskor is történt ilyen, és csak most csinált ilyet először. Remélem, tudtok valamit ajánlani, segíteni, vagy csak Kecskeméten valami jó szervizt ajánlani. :/
Előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!