Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Microsoft nokia lumia 900 at...

Microsoft nokia lumia 900 at hogy lehet rootolni androidra?

Figyelt kérdés

2016. febr. 19. 23:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

*17

Kicsit olyan ez mint amikor az ikszpé userek örülnek neki , hogy milyen "gyors" az ie az elavult gépükön , közben a rendszerre alig van már naprakész szoftver , teljesen zárt környezet stb.

Sajnos egy wépé fasorban sincs a droidhoz képest , még egy normális böngésző sincs rá , mert az ie-t (amire addonok sincsenek) én nem tartom annak , az opera mini meg inkább butatelefonra való. És ez minden kategóriájú szoftverrel így van , ami elérhető az egyszerűen gagyi , főleg egy power usernek.

A droid se tökéletes , de közel tökéletessé alakítható. Van alternatívája a cm , amivel elérhető a nagyobb gyorsaság ,teljes testreszabhatóság és még az akkut is elég kb ötnaponta feltölteni.

2016. márc. 15. 20:47
 22/23 anonim ***** válasza:
17-nek: 16-os vagyok, és de, volt már WP-m. Életem egyik legrosszabb döntése volt, hogy hagytam magam rábeszélni, és az egyik legjobb, mikor megváltam tőle. Eladtam egy hozzád hasonló wp fannak, aki örült neki, mint majom a farkának, én meg annak, hogy megszabadultam attól a sz*rtól :D
2016. márc. 15. 21:04
 23/23 anonim válasza:
Én a win 3.1-et szeretném feluninstallállni operációs rendszernek a telómra vagy ha ezt nem lehet akkor XP forever-re átformázni. Utóbbit legjobb lenne valami spéci telefontöltővel, ami akkutöltés közben megcsinálja hogy ne kelljen már annyit vesződni.
2016. márc. 18. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!