Melyik a legjobb PDA készülék?
Szeretnék vásárolni egy készüléket, de olyan széleskörű a kínálat, hogy nem tudok dönteni.
Szeretném ha PDA, PNA, GPS, GSM és HSDPA lenne egyben.
Olyan 180.000 Ft határig érdekelne a készülék.
Szia. Nekem egy Mio DIgi Walker 702 - es keszulekem van ami egy keszulekben tobb is. Gps vevo, fenykepezogep, telefon, Pda, internetezesre is alkalmas, mert van beepitett wifi antenna is benne, sd memoria kartya jar bele. En navigacionak, adatkezelonek, es internetezesre hasznalom. Nagyon megfelel minden celra, van mikor a munkahelyemen mp3 lejatszonak is hasznalom, es mikor elvolt romolva a kocsiban a radio akkor hoszabb utakon ott is hasznaltam Mp3 lajatszokent a navigacio mellet. Filmet is lehet rajta nezni mert van beepitett media playere, word , excel power point is gond mentesen fut rajta.
En nagyon megvagyok elegedve vele. 2 ev garanciaval vasaroltam, es az ara 100.000 forint korul volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!