Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone5s megérné még vagy...

IPhone5s megérné még vagy inkább lg g4?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék iphone-t(nem azért, hogy azzal menőzzek, szimplán nagyon tetszik az ios) de iphone6-ot nem tudnék venni, a szüleimtől meg nem kérnék ennyi pénzért telefont. Ezért gondoltam az 5s-re. Viszont az már 2 és fél éves és nem tudom megérné e még, ha én 2-3évig szeretném használni. A másik amit néztem az az lg g4 viszont nem annyira szeretnék nagy telefont. Előre is köszönöm

2016. febr. 19. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem LG G4,mert én azt venném.Más meg lehet hogy az Iphone-t.
2016. febr. 19. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Megéri simán. G4-t nem vennék. Fagyogat stb. Az 5s a legjobb iphone, mert a kijelző méret+felbontás/GPU+CPU teljesítmény arányban elveri a 6-t is!
2016. febr. 19. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

"G4-t nem vennék. Fagyogat stb."

Unalmasak már ezek az érvek az IOS melett,az Android már nem fogyogat fölig egy ilyen telefon alatt nem.

2016. febr. 19. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
egyértelmű, hogy G4. nekem iPhone 6 van, azzal esetleg egy szinten van, de az 5S-hez képest jóval erősebb, jobb a kamerája, akksiról nem tudok nyilatkozni, de az 5S-nek nem annyira jó...nekem az volt előtte, az i6 akksija megváltás volt...egyedül én is a mérettel nem vagyok kibékülve, de mindenképpen a g4 a jobb így is.
2016. febr. 19. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

LG G4 :)

Az 5s régi modell. Ha hosszabb távra tervezel akkor az lg. (Az hogy android meg fagy, már régi szöveg....)

Szerintem a méretet kárpótolja majd a kijelző. Gyakorlatilag szinte bármivel hasonlítos össze gyönyörű képe van. + az egyik legjobb kamerája.

Mindenképpen jó valasztás.

2016. febr. 19. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
iPhone 6S-em van, de a i5S és LG G4 közül inkább az LG-t választanám.
2016. febr. 19. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Köszönöm, hogy le lettem pontozva! :) Azért érdekes módon, az LG G4-t (Osztálytársamnak van) az én i5s-m kenterbe vágja sebességben. Plusz érdekes módon a fagyogatást szabad szemmel tapasztaltam, pl egy flash tartalmú oldal megnyitásánál a "böngésző nem válaszol" és még sorolhatnám. :)
2016. febr. 21. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
azért lettél lepontozva, mert az állításod valótlan...az 5S egy jó telefon, de a G4 jobb...akksiban, kamerában, és szoftveresen is tökre egy szinten van már egy ideje az iOS-el stabilitás terén.
2016. febr. 21. 15:38
 9/9 anonim válasza:

Nekem mindkettő van, én egyikre sem mondom hogy jobb vagy rosszabb, dönts inkább az alapján hogy neked mire van szükséged:

MIÉRT AZ IPHONE(5S): kicsi, könnyű, minden zsebben jól elfér, stabilabb, jó dizájn, szerintem az, minden alkalmazás stabil amit letöltesz és menni is fog, nappali fényben jól látható, szebb szoftver.

Ha a telefon funkció az elsődleges, akkor ezt választanám.

MIÉRT AZ LG (G4): cserélhető, nagyobb akku,bővíthető memória, nagy kijelző, nagyobb felbontású kamera,100x jobban testre szabható, kijelző mérete az Iphone 6plus-al egyezik,de a felbontása még annál is nagyobb.Zenéket és videókat elég csak felmásolni egy kártyára és már látja is, ugyan ez az Apple-nél kész rém álom..

Ha a multimédiás funkciók fontosabbak akkor mindenképp a G4-et ajánlom.

2017. febr. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!