IPhone5s megérné még vagy inkább lg g4?
"G4-t nem vennék. Fagyogat stb."
Unalmasak már ezek az érvek az IOS melett,az Android már nem fogyogat fölig egy ilyen telefon alatt nem.
LG G4 :)
Az 5s régi modell. Ha hosszabb távra tervezel akkor az lg. (Az hogy android meg fagy, már régi szöveg....)
Szerintem a méretet kárpótolja majd a kijelző. Gyakorlatilag szinte bármivel hasonlítos össze gyönyörű képe van. + az egyik legjobb kamerája.
Mindenképpen jó valasztás.
Nekem mindkettő van, én egyikre sem mondom hogy jobb vagy rosszabb, dönts inkább az alapján hogy neked mire van szükséged:
MIÉRT AZ IPHONE(5S): kicsi, könnyű, minden zsebben jól elfér, stabilabb, jó dizájn, szerintem az, minden alkalmazás stabil amit letöltesz és menni is fog, nappali fényben jól látható, szebb szoftver.
Ha a telefon funkció az elsődleges, akkor ezt választanám.
MIÉRT AZ LG (G4): cserélhető, nagyobb akku,bővíthető memória, nagy kijelző, nagyobb felbontású kamera,100x jobban testre szabható, kijelző mérete az Iphone 6plus-al egyezik,de a felbontása még annál is nagyobb.Zenéket és videókat elég csak felmásolni egy kártyára és már látja is, ugyan ez az Apple-nél kész rém álom..
Ha a multimédiás funkciók fontosabbak akkor mindenképp a G4-et ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!