Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak szerintem nagy a különbsé...

Csak szerintem nagy a különbség a két telefon által készített fénykép között? Készülék megegyeznek, viszont a képek két különböző mobiltelefon tesztelő oldalról származnak.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mit gondoltok? Amúgy az egyik egy mobilarénás teszt, másik meg egy angol teszt.

2016. febr. 17. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Két különböző helyen készültek, valószínűleg más napszakban (lehet, hogy más földrajzi helyen) ergo más fényviszonyok mellett, más fókusztávolsággal. Miben kellene hasonlítaniuk?
2016. febr. 17. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem angol teszt, hanem egy magyar srác Flickr fotói között van.

Amúgy simán lehet különbség, teljesen más képet kapsz verőfényes napsütésben és borús félhomályban.

2016. febr. 17. 17:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Tulipán tiszta pacsa, elmosódott. Szirmai összefolytak. Méhecskén meg még az apró szőrök is kivehetők. Mindkettő napos időben készült. Látszik a tulipános képen a Nap árnyéka. Igaz a másikon jobban.

Huu basszus lehet, hogy nem angol teszt, mert van egy csomó leszedett képem, és a zümi tetszett nekem. Mindegy, lényegtelen is. Csak nekem nagy a kontraszt a két kép között. Köszönöm a válaszaitokat.

2016. febr. 17. 17:52
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
A tulipánnál a fókusz valahol a tulipántól jobbra lefelé van, azért életlen maga a tulipán. A méhecskénél meg pont a méhecskén van a fókusz, és ha megnézed a virág bibéit, amik előre és amik hátrafelé hajolnak, azok már homályosak. Sőt igazából a méh potroha is elmodósott már.
2016. febr. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!