Egy buta kérdés: letiltott?
Tudom, hogy a telefon számot le lehet tiltani, de még sosem volt ilyenben részem, úgyhogy fogalmam sincs, hogy ez történt-e. Szóval eddig mindig, ha hívtam az illetőt, felvette első max. harmadik csörrenésre. Most azonban csörög, és csörög, de nem veszi fel, majd a hangposta jelentkezik.
Tényleg fogalmam sincs, hogy most letiltotta-e a számomat, vagy csak nincs nála a telefon, mert nem volt még ilyenben részem... szóval, ha tudnátok segíteni, azt megköszönném.
Áhh értem. Köszönöm a gyors választ.
Tényelg hüyle kérdés, csak még sosem fordult elő velem, így azt sem tudom mit figyeljek.
De, letiltott. Ugy hogy a te szamodra kicserelte a csengohangot olyanra ami nem szol egyaltalan. Igy nem is hallja hogy hivod.
Van meg egy masikfele tiltas is mobilon, de akkor az elso csongetes utan foglaltat jelez, olyan mintha a hivott fel megnyomta volna a piros gombot. Persze automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!