Szerintetek megéri még venni Sony xperia z3-at?
(jöhet a zöld pacsi)
Először is nézzük az árakat
Sony Xperia Z3 D6603
100 850 Ft-tól
Sony Xperia Z4(z3 plusz nálunk) 32GB
106 998 Ft-tól
Sony Xperia Z5 E6653
133 400 Ft-tól
- speckot most nem írok de elmondom, z3 már elég régi, már 1 éve is ennyibe került. De a mai napig megálja a helyét a processzor és még legalább 3-4 évig.
- xperia z3 plus(z4) gyakorlatilag ugyanazzal a procival van szerelve mint a z5. A fórumban olvastam valaki melegedésre panaszkodnik de nincs rálátásom az is lehet olyan szinten melegszik mint a z3(akkor egyértelmű hogy az erősebbet választanám)
- z5 be van újlenyomat olvasó,valamint frissebb a rendszer és a hátlap csiszolt üvegből áll és persze végre normális kamerája van, és állítólag ez a sony melegszik legkevésbé(mindezt +26.402Ft ért) ha ér ennyi pluszt akkor ezt vedd szerintem.
Ár szerint z4>z5>z3 a sorrend
Pár fórumon olvastam hogy a z5 állítólag sokkal jobb mint bármelyik korábban xperia z...
Egy szó mint száz én azt mondom egyikkel se jársz rosszul, de oda kell figyelni, hogy nehogy gyári hibást fogj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!