Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az lg shine telefon jobb vagy...

Az lg shine telefon jobb vagy a sony ericson w 205? hany napig birja az aksija az lgnek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:

az lg shine egy sz@r meg ne vedd!!!!

nekem volt 1 hónapot bírt aztán fél oránként kikapcsolt

a sonyt vedd az sokkal jobb

2010. márc. 30. 18:32
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnos sony-m van de 1 napig birja az aksija,ezert gondoltam cserelek lg-vel,de nem tudom...
2010. márc. 30. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
vegyél egy új akksit és kész de el ne cseréld
2010. márc. 30. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem van egy 2 éves lg shine-om és tökéletesen működik minden rajta, sohasem fagyott le és az aksija is 4-5 napig bírja kb. Ezt a sony ericssont nem ismerem, de a shine nekem bevált, szerintem nem rossz gép. Szerintem az árát tekintve mindenképpen jó választás lehet egy shine, ha nem egy olyat fogsz ki, mint amit az első válaszoló ír. Érdekes, hogy pont az ellenkezőjét tapasztalta vele, ez nem tudom mitől lehet. Talán máshol gyárthatták?
2010. márc. 30. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
nemtom pécsi t-mobilbol volt
2010. márc. 30. 19:15
 6/7 A kérdező kommentje:
2 honapos a telefonom,az aksi meg jo kellene legyen,garanciaban van ,de nem csereltek ki,a w205 ilyen azt mondtak,
2010. márc. 31. 08:01
 7/7 anonim válasza:
Nekem w 205-öm van és 6-7 napig is bírja
2010. okt. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!