A Vodafone üzletekben ingyenesen vágják méretre a MicroSIM kártyát?
Pedig azt hallottam hogy vágni is szokták ha kéri valaki.
A számom megmarad?
Ne hallgass az elsőre, hülyeséget mond. Igen, ingyen méretre vágják.
Ergo a számod sem változik.
Ne hallgass rájuk:)... nem vágják, hanem cserélik, de azt ingyen. Mármint ha a MicroSIM-et vágatod NanoSim-re.... másra nem is lehetne vágatni a MicroSimet jelenleg
Vagy úgy értetted a kérdést, hogy miniSIM-et vágatsz micro-ra? Ebben nincs tapasztalatom, de mért lenne más, mint a micro -> nano?
Egy hivatalos infó a vodafone oldaláról:
Ha nem kértél új típusú SIM-kártyát, de látod, hogy a régi típusú kártyád nem fér bele az új készülékedbe, akkor üzleteinkben van lehetőség díjmentesen SIM-kártyát méretre vágatni.
Ha a méretre vágás nem lehetséges, akkor díjmentesen van lehetőség SIM cserére mind lakossági, üzleti és kiemelt ügyfeleink számára.
De nekem cserélték, nem vágták a microt nanora. Vágás inkább minisim esetén lenne microra.
És a cseréhez nem kell semmilyen igazolvány?
Ha más nevén van akkor én kicserélhetem?
Én sose szarakodtam vele - simán méretre vágom szemre :)
De ha nagyon félsz, tölts le egy sablont a netről és vágd ki annak segítségével. Még a régebbi 15 éves, régi chip-es sim kártyák is levághatók minden probléma nélkül NANO-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!