Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung GT-S5230 -ról? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ilyen telefont szeretnék, de nem 1-2 hónapig, hanem hosszú ideig. Hamar elromlik, Jó telefon? Mik a tapasztalatok?
2010. márc. 30. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én használok kb. fél éve és nincsen semmi baja. Nagyon jó! :)
2010. márc. 30. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem mobilszervizes ismerősöm javasolta és nem bántam meg! Azt mondta elég kevés ilyen telefont visznek hozzá javítás céljából. Max szoftvercsere, mert valamelyik szolgáltató letiltja a java alkalmazások telepítését. Haveromnak fél éve megvan. Leejtette már betonra, szőnyegre, fűre és a karcokon kívül semmi baja nem lett. Aksija nekem 2 hétig simán bírja, úgy hogy csak éjszakára kikapcsolom, de napközben egész nap megy. Az anyagminőség elég jó rajta, bár a hátulja könnyen karcolódik, de ha odafigyelsz rá akkor nem lesz gondod azzal se. Nekem 5 hónapja van meg és még egy karc sincs rajta. A telefon nagyon jó minőségű. Talán a szoftver egy kicsit lassú rajta a felsőbb kategóriás érintős telókhoz képest, de az ár-érték aránya nagyon jó. Nem lesz vele semmi gond, ha vigyázol rá szóval hajrá.

Remélem segítettem. Ha van még kérdésed nyugodtan írj.

2010. márc. 30. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nics de én is dőntés előt álok mert én ezt vagy lg kp500-at akarok veni de midegyikben van vlami joh és rosz de samsunk sztem joban megéri 5 évig birja joh telefon remélem segitetem!
2010. márc. 30. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jó telefon én maximálisan megvagyok vele elégedve:)
2010. márc. 30. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
csak azt tudom mondani,mint az előttem szólók!nekem is azvan,és jókis telefon!
2010. ápr. 2. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem ár/érték arányban ez a legjob középkategóriás érintőkijelzős teló! Sok ismerősömnek van! Érdemes megvenni, én is gondolkoztam már rajta!
2010. ápr. 2. 15:24
 7/10 anonim válasza:
tegnap kaptam csak annyit tapasztaltam hogy lassan kapcsol be és a képeknél ha megdöntöd, lassú, egyébként nagyon jó telefon :D
2010. ápr. 3. 10:25
 8/10 anonim ***** válasza:
SZAR
2010. ápr. 7. 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:

15:34!

Indokolj, hogy miért sz*r?

2010. ápr. 7. 22:13
 10/10 Tomesztosz válasza:
Én ma kaptam meg. Tetszik, szépen néz ki, nem lomha (szerintem), de azért jó lenne ha tudnék rá letölteni olyasmi alkalmazásokat mint például az alapból rajtalévő dobókocka. Olyan "rázós" alkalmazások jók lennének :D
2011. dec. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!