Első okos telefonomat szeretném megvenni eddig csak sima hagyományost használtam 15 éven keresztül (2 nokiát) már sok mindent megnéztem de nem értek nagyon hozzá, mit ajánlanátok?
Mondanám, hogy vegyél LG G 2, G3, G4 telót..de..1997 óta nekem is csak Nokiám volt, a simogatósnál tértem át.. ma már újból Nokiát vennék, ami asszem Microsoft néven fut..
az op rendszert nézd meg...ha tetszik, akkor probléma pipa, ha androidra vágysz, akkor bizony nagy a kínálat..pénz és igény kérdése.
Ugyanis a lényeget nem írtad..a képernyőméretet..
Ha életed nagy kalandját szertnéd, akkor Samsung S6, vagy LG G4, Sony Z ultra..
Minél nagyobb a kép, és a ram annál nagyobb az öröm.
A következő telóm már biztos, hogy hat coll körül lesz.
Hogy most mire haználnád, az nem jelent semmit, mert ha kézbeveszel egy ilyen telót, és meglátod mennyi praktius alkalmazás van hozzá, a lélegzeted is eláll..
pl- bankolás, Bkkinfo, időjárás,mobillottó, vásárlások, parkolás, ..stb..
és egyre több és több a lehetőség... a máv, a repülőtársaságok, a BKV már csak telefonon fogja digitálisan kezelni a jegyeit..stb..
e jövő már itt van..(betette a lábát az ajtónyílásba)
60K-ig:
Lumia 640,Motorola Moto G 2014,LG Spirit 4G,Lumia 735,Honor 4C,Huawei P8 Lite,Meizu M2,Motorola Moto E 2015 4G,Xiaomi Redmi 2.Ha a kompakt méret a fontos akkor Moto E vagy LG Spirit de a 2 közül inkább a Moto E a Stock Android miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!