Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple cseregarancia hogyan...

ASDddddsa22 kérdése:

Apple cseregarancia hogyan müködik?

Figyelt kérdés
Szoval van egy iphone 6s-em ez az elsö apple keszülékem és tudom hogy novemberig van rajta ez az 1 éves apple garancia. Nem sok mindent tudok rola de halottam már ilyeneket hogy földhöz vágod a telefont betörik a képernyöje és kapsz egy újat. Ebböl mi igaz?

2016. febr. 11. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
fizikai sérülésre nincs garancia
2016. febr. 11. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Hallhattál ilyet, de az nem a gyári garancia, hanem a mellé kötött biztosítás miatt lehetséges.
2016. febr. 12. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

A gyari garancia az meghibasodasokra vonatkozik. Pl. elkezd melegedni a telefon es nem tudni miert es a szerviz nem tudja megjavitani es garanciaban adnak egy masikat.

Vagy pl. par honap hasznalat utan a mikrofon vagy a hangszoro megszunik mukodni. Akkor is garanciaban adnak egy masikat.

Nem irom, hogy ujat, mert nem minden esetben adnak zsir ujat. Ha a 11 honapos telefont viszed be akkor nem egy fel honapos zsir ujat adnak, hanem a 11 honaposhoz hasonlo minosegut.

A tores/beazas okozta hibasodasokat pedig az Apple Care+ fedezi. Ez extra koltseg. Nekem is 6S van es kotottem ra Apple Care +-t mert minden kiesik a kezembol es ez tul draga telefon ahhoz, hogy csak ugy dobaljam.

Kulfoldon elek, itt az Apple Care 129 dollar es 2 evre szol. 99 dollart meg felszamolnak amikor ezt igenybe veszem, pl. megfurdetem a telot, meghal, visszaviszem, fizetek $99 es kapok egy ujat.

Lopas es elveszites eseten ez nem fedez. Barmilyen allapotban viszed vissza a telot, valamit vissza kell nekik vinni, hogy Apple Care + alatt tudjanak adni egy ujat. Ha ellopjak a telot, akkor az Apple Care + semmit nem er.

2016. febr. 12. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az 5s-emet itthon vettem, biztosítással. Bármi történik vele, védve van. Lopás ellen is. Néztem az Apple Care-t is, de az sokkal drágább volt, és hát kevesebb dologra érvényes.
2016. febr. 13. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!