Hogyan tudok usb pendrive-ot csatlakoztatni Android mobiltelefonhoz?
Figyelt kérdés
Egy Samsung Galaxy S3 Neo mobilhoz milyen csatlakozókábel szükséges hogy usb pendrive-ról adatokat tudjon olvasni? Mert egy OTG kábel nem elég az adat olvasáshoz.2016. febr. 10. 10:35
11/13 anonim válasza:
Jelenleg nekem Samsung Galaxy S4 I9505 van és ezzel a telefonnal gond nélkül működik a pendrive.Olyan telefonok is vannak,ahol mountolni kell a pendrivot(root szükséges+stickmount app).
12/13 anonim válasza:
Nekem is s3 van és még nem találtam olyan pendrive ot amit nem tudott volna be olvasni OTG kábelen keresztül
13/13 anonim válasza:
Ki lehet próbálni egy root+stickmount módszert és elvileg ez mountolja a pendrive-ot.Én már többször próbáltam,de sose vált be.Máshol azt mondják,hogy segíthet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!