Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s Pluson nem működik...

Iphone 6s Pluson nem működik a 3D Touch, miért?

Figyelt kérdés
Beállításokban be van kapcsolva, beállítottam a nyomás erősséget is, de hiába nyomok rá valamire, csak az áthelyezést felajánló rezgés kezdődik el... Hogyan aktiváljam?
2016. febr. 8. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert iFos.
2016. febr. 8. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:

6S Plusom van, nekem működik. Olyat is hallottam, hogy akik sufni gsm boltoka veszik feketén a telefonjukat, nem működnek ilyen alapvető funkciók. Ez nem tudom igaz -e vagy nem, de gondolom neked nem onnan van a telód.

Próbáld erősen nyomni, működnie kell. Ha mégsem, akkor frissítsd a szoftvert (ha kell), vagy rakd újra a jelenlegit.

Remélem segítettem! :)

B.

2016. febr. 8. 17:24
 3/4 anonim válasza:

Szia!:)

Én is azt hittem, hogy nem működik a 3D Touchom, így akadtam a kérdésedre, majd később egy angol fórumon találtam meg a választ: nem nyomod jól!

Én a beállításokban (általános > kisegítő lehetőségek > 3D touch azt hiszem:)) beallitottam, hogy extra érzékeny legyen, de meg így is meglepően erősen kell nyomni ahhoz, hogy működjön. Kicsit erősebben nyomj rá, tényleg mintha egy gombot nyomnal, és működni fog:)

2016. febr. 8. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A legmegbízhatóbb webáruházból rendeltem, ettől nem félek :) Utolsó, ez volt a probléma. Igazából első ijedtségemben írtam ki a kérdést, mert teljesen kétségbe estem, nem próbálkoztam túl sokáig... Én is a legérzékenyebbre állítottam és tényleg így is erősen kell nyomni, és az sem mindegy hogyan. Nekem csak úgy működik, ha hirtelen nyomok rá, de néha így is még mindig rezegni kezdenek az ikonok :D
2016. febr. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!