Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5C telefonom van, nem...

IPhone 5C telefonom van, nem tudom melyik lehet rossz, az akksi vagy a töltő?

Figyelt kérdés
Nemrég mikor be akartam dugni tölteni a telefonom , nem érzékelte a kijelzőn és nem is töltött , aztán a töltő végét kicsit felfelé állítottam akkor jó volt, de mikor feltölt 100% ra(ehez is több idő kell mint regebben) hamarabb is merulok 2ora alatt 45%.. Az akksi a hibás vagy a töltő ?

2016. febr. 7. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű a töltő van megtörve illetve gondolom az aksi se új már(ismerősöm sima ötje csinált ilyeneket ott egy aksi csere javított a dolgon).
2016. febr. 8. 06:59
 2/5 anonim ***** válasza:
anyának is valami ilyesmi van, és nála az akksi a ludas, de már mindegy:)
2016. febr. 8. 07:03
 3/5 A kérdező kommentje:
iPhone szerviz boltba megtudják nézni h az akksi hibás? Mármint nemtudom mitől állapítják meg de jo lenne ha pontos választ adnának , és a valóban hibás kütyüt venném ujra:)
2016. febr. 9. 02:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Hozzáértő boltban megtudják állapítani mi a probléma,persze ahhoz nem GSM hanem iPhone szervizes boltba kell vinni.
2016. febr. 9. 10:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Árkád istyle ??
2016. febr. 10. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!