Mi lehet ez a telszám? +447930220012
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 19:56
1/7 anonim 

válasza:

Ez egy nem valós szám ilyen országhívó nincs is (+447), de lehet hülye vagyok mert ha csak a +44-et kell nézni akkor viszont egy angliai telefonszám.
2/7 anonim 

válasza:

Előző vagyok, de amúgy hívd fel és megtudod :)
3/7 anonim válasza:
Én nem tom de azt hallottam hogy az ilyenek lehetnek hogy ha felhívod és előfizetéses vagy akkor leveszi a pénzed és nem tudod kinyomni se. Ezt úgy hallottam valakitől hogy vele megtörtént. és legalább 100.000 telefonszáma volt. De lehet hogy ez nem az. Ha van külföldi ismerősöd akkor hívd vissza de ha nincs akkor szerintem hagyjad, nehogy így járj te is.
4/7 anonim 

válasza:

Ez hülyeség én poénból felhívtam egy finnországi telefonszámot mert kíváncsi voltam hogy veszik fel és semmi nem lett. :)
5/7 anonim 

válasza:

Amit 20:30 írt arről már énis hallottam , sztem hagyd a francba ha akar majd ugyis felhív még1szer.
6/7 anonim válasza:
Ha annyira fontos volt neki veled beszélni fel fog hívni újra. Te ne hívd ha külföldi amúgy is sokba kerül. :)
7/7 Partra Fos válasza:
Eszetekbe ne jusson visszahívni ezeket a 447... kezdetű számokat mert kapásból 2000 eurót nyúl le a telefonotokról.
Üssétek be a Google keresőjébe a "447 telefonszám veszély"
kulcsszavakat kidobja a Tékozló Homár blogjának egyik cikkét, ott részletesen elmagyarázzák hogy működik ez a lehúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!