Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik olyan, hogy egy...

Létezik olyan, hogy egy telefon hardveresen öregszik és azért lassú?

Figyelt kérdés
Galaxy Ace 3 telefonom van, lassan két éve és másfél éve CyanogenMod-dal használom. Mostanában viszont úgy érzem, mint ha a telefon nem lenne a régi. Az számomra természetes, hogy az akkumulátor kevesebbet bír, az már annál kevésbé, hogy teljesen mindegy, mit csinálok vele, egyszerűen lassú marad. Már többször újraraktam, több verzióval is, akárhogy nézem, ez korábban gyorsabb volt.
2016. febr. 6. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát rengeteg használat után már persze hogy nem tökéletes a hardver!
2016. febr. 6. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó lenne, ha visszatérnék ahhoz a szokásomhoz, hogy kikapcsolom a telefont? Már lassan fél éve nem csinálom, azóta max 12 órát pihent a telefon. Úgy csináltam, hogy minden este, de ez most már az ébresztőre szükségem van, így csak hétvégén tudnám. Az előző telefonomnál is csináltam, azt végül az elavultsága miatt cseréltem le.
2016. febr. 6. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
A Samsungok amúgy se olyan megbízhatóak, ha nem is az összesnél, de sajnos sok típusnál vannak hibák.
2016. febr. 6. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Kezd előjönni a régi proci szindróma ezeknél is. Régebbi utasításkészlet, amire nem optimalizál már senki, ráadásul a mai cuccok olyan gyorsak, hogy normális optimalizációt ott se vár az ember, max játékoknál. Egy régebbi (kissé hátrahagyott), ráadásul lassabb hardver durván megszenvedi ezt. Persze lehet úgy válogatni az appok közt, hogy nem a sokmegás csodát választod, de egy-két mindennapos dolog esetében megkerülhetetlen úgyis. Ugyanebben a cipőben vagyok az S2-vel. Egy ideig én is magamban kerestem a hibát, de egyszerűen vannak határai és kész, ezt el kell fogadni, és alkalmazkodni kell hozzá maximálisan, miközben az eredmény azért messze nem megnyugtató.
2016. febr. 7. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!