Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aki vágja az iphonos, T-mobilo...

Aki vágja az iphonos, T-mobilos hűségcsomagokat tudna segíteni?

Figyelt kérdés

szóval: é pannonos vagy de apukám T-mobilos és iphoneja van.

van valami előfizetéses dolog, hogyha apukámnak van elég hűségpontja azt betudja váltani és 40000 ért vehet nekem iphone 3Gst. és valami legolcsóbb havi csomag az 5000 Ft, ha jól tudom. Tudna valaki segíeni, h ez h működik, mennyi pont kell hozzá, mennyivel olcsóbban tud venni stb...

és légyszi úgymondjátok h 14 évesvagyok tehát a szakszavakat nem igazán értem..:D kösziii! 14/L

2010. márc. 29. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Platinakártyás? vagy milyen? azt pontok után adják ki házhoz, azzal 20% kedvezményt kapsz dolgokra. Szerintem nem való neked Iphone, úgysem használnád ki mert nem értesz hozzá, meg ellopják. Tőlem is egyszer megpróbálták ellopni, de visszaszereztem. Menny be apuddal és elmondják a tyúkok ott bent hogy működik :D de ne vegyél Iphonet ha csak divatból kell, én kihasználom :) 15/f
2010. márc. 29. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
T-mobile.hu a megoldás. Ott minden kérdésedre találsz választ, könnyen - gyorsan és érthetően !
2010. márc. 29. 19:44
 3/3 A kérdező kommentje:

neeeeeeeem-nem..... hidd el nekem kihasználnám;)

de köszönöm a segítséget, viszont én most nem véleményre lennék kiváncsi, hanem h h van ez a csmag

2010. márc. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!