Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Google play áruház nem...

SOS! Google play áruház nem enged letölteni. Mit tegyek? Sürgős!

Figyelt kérdés

175 Mb szabad helyem van, és az alkalmazás csak 20 mB, de nem negedi letötleni, a telepítés is 123 KB-on megáll. Elősör kiírta nagy nehezen,hogy 961-es hiba,erre ezt csináltam:

1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni

2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni

3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni

4. Google Play Store –t kiválasztani

5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni

6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni

7. Return – visszalépni

8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani

9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni

10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni

11. Újraindítani és kész

Majd nem javult semmit. Letöltés során egyfolytában Google Szolgáltatások hibát ír ki,és a Google térképpel meg zenével bombáz,de nem tudom megnyitni a teljes hibaüzenetet. Google helyi keresési előzményeit is megpróbáltam törölni, semmi. Mit tegyek?

2016. febr. 5. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:

törölj egy appot és próbáld újra!

amúgy hasznos lenne, ha tudnánk milyen telefon milyen op rendszer...

2016. febr. 5. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Túl kevês a hely,a rendszer fent tart magának bizonyos ures helyet, ha kell neki
2016. febr. 5. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Töröln nagyon sokat töröltem már :(

Samsung Galaxy, SM-J100H többet nem tudok mondani :D

2016. febr. 5. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor törölj még szépen olyan applikációkat, amik sok helyet foglalnak!

vannak appok, amik rengeteg helyet foglalnak, pl kindle, úgyhogy az csak akkor van fent, ha a kindle store-ból veszek könyvet ...a beállításokban meg tudod nézni melyik foglal sok helyet

2016. febr. 5. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Sokszor cache törlése/adatok törlése is elég egy-egy nagyra hízott appnál. Tudod méret szerint rendezni a beállítások/alkalmazások menüben, és nagyon ésszel lehet nyírbálni az adatokat is (csak ha tényleg, tényleg nem lényeg az állapota), és büntetlenül törölhető a cache.

Ha nincs 200 mega szabadon azon a tényleges partíción, amelyiken a /cache van (és ami rendszerint egy és ugyanaz, ami a /data, amin az appok és adataik vannak), akkor rinnyant ilyeneket a Play.

2016. febr. 7. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!