Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a gond a mobilommal?

Mi lehet a gond a mobilommal?

Figyelt kérdés
Egy ideje már eléggé belassult és a hívásoknál is van, hogy nem tudom felvenni, mert elsötétülve marad jó ideig a képernyője, mikor meg leakarom tenni vagy fél percet kell várnom szintén ilyen okok miatt. Elvileg ez egy plusz funkciója, hogy ha beszélek ne nyomjak meg semmit a fülemmel. Ma már az ébresztője nem is jelzett így jól el is késtem óráról plusz a hívásokat sem jelezte és aki hívott azt mondta, hogy tipikusan a nem elérhető szöveg jött be mintha ki lenne kapcsolva pedig be volt akkor is mikor felkeltem és most is. Javasolta, hogy nézzek rá szoftverfrissítést de azt meg nem talált telefon pedig soha nem volt frissítve ( 3 éves LG E460)
2016. febr. 5. 11:43
1 2
 11/11 Wadmalac ***** válasza:

Nos, mindenek előtt kell egy rootolás:

[link]

Aztán jöhet a ROM manager, a Recovery és utána a rom telepítés:

[link]

Azért elmondanám, nem árt, ha elsőre ilyesminek rutinos segítséggel állsz neki, mert ha bejön valami gixer, a laikus ott marad egy működésképtelen téglával a kezében.

2016. febr. 23. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!