Lg vagy Sony vagy Nexus?
Telefont szeretnek venni, de nem tudom hogy melyiket. Az lg G4 (bordó bor borítású t néztem az megtetszett ) vagy a Sony z 5 ( mert vízálló, ujjlenyomat olvasója van) vagy a nexus 5x ( ujjlenyomat olvasó, hosszú támogatású)
Zárójelbe leírtam azokat amik plusz pont, meg ami megtetszett a telefonok ban. Mindegyik nagyon elegáns designnal rendelkezik, gondolom a kamera is szép. A processzor nem tudom hogy melyik e jó, en egy teljesen átlag felhasználó lennék, vagyok. Hosszabb távra vennék telefont legalább 2 évre. Szerintetek melyik a legjobb választás ezek közül ? Árba mindegyik belefér. GSM nem tervezem megvenni. Xxl GSM vagy a mobilkereskedes nel. Ezekről nektek mi a véleményetek ?
Kicsit bővebben is kérhetnek véleményt ?
Köszönöm a hozzászólásodat
Ha hosszabb távra veszed, akkor legyen a Nexus 5x, mert azzal biztos nem lesz elavult a telefonod még egy jó ideig, és azon nincsenek felesleges dolgok, amiket a gyártók rápakolnak, szóval rendes androidos élményt nyújt.
Vagy ha nem olyan fontos az ujjlenyomat olvasó, akkor várj egy kis időt, mert hamarosan bemutatják az LG G5-öt, aminek a megjelenése biztos hogy lejjebb tolja majd a G4 árait.
Magánvélemény, de én Sony-t nem vennék, semmi jó tapasztalatom sincs velük kapcsolatban, és a design is baromi unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!