Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg vagy Sony vagy Nexus?

Lg vagy Sony vagy Nexus?

Figyelt kérdés

Telefont szeretnek venni, de nem tudom hogy melyiket. Az lg G4 (bordó bor borítású t néztem az megtetszett ) vagy a Sony z 5 ( mert vízálló, ujjlenyomat olvasója van) vagy a nexus 5x ( ujjlenyomat olvasó, hosszú támogatású)

Zárójelbe leírtam azokat amik plusz pont, meg ami megtetszett a telefonok ban. Mindegyik nagyon elegáns designnal rendelkezik, gondolom a kamera is szép. A processzor nem tudom hogy melyik e jó, en egy teljesen átlag felhasználó lennék, vagyok. Hosszabb távra vennék telefont legalább 2 évre. Szerintetek melyik a legjobb választás ezek közül ? Árba mindegyik belefér. GSM nem tervezem megvenni. Xxl GSM vagy a mobilkereskedes nel. Ezekről nektek mi a véleményetek ?

2016. febr. 4. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Nexus, és ne GSM boltokban.
2016. febr. 5. 02:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Kicsit bővebben is kérhetnek véleményt ?

Köszönöm a hozzászólásodat

2016. febr. 6. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha hosszabb távra veszed, akkor legyen a Nexus 5x, mert azzal biztos nem lesz elavult a telefonod még egy jó ideig, és azon nincsenek felesleges dolgok, amiket a gyártók rápakolnak, szóval rendes androidos élményt nyújt.

Vagy ha nem olyan fontos az ujjlenyomat olvasó, akkor várj egy kis időt, mert hamarosan bemutatják az LG G5-öt, aminek a megjelenése biztos hogy lejjebb tolja majd a G4 árait.

Magánvélemény, de én Sony-t nem vennék, semmi jó tapasztalatom sincs velük kapcsolatban, és a design is baromi unalmas.

2016. febr. 6. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem G4 van nincs vele bajom nemrég jött rá a 6.0 és sz.tem még a következő androidot biztos megkapja. Az azutániban nem vagyok biztos de ha a G2 is kap 6.0 (úgy emlékszem h kap) akkor miért ne?
2016. febr. 6. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak még nem OTA-n kapta meg..
2016. febr. 7. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
De de OTA-n kapta gépről már decemberben feltudtam volna rakni de megvártam az OTA-t
2016. febr. 8. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
De akkor telefonon belülhogy raktad rá?..
2016. febr. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!