Megéri iphone 6s plusról váltani Note 5re? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Iphone 6s plust használok már fél éve és nagyon meguntam.jailbreak-elni nem akarom, de sajna nagyon zavar ez a zártság, az unalmas felülete...egy zenét nem tudok másnak küldeni bluetooth-on vagy fogadni. (Mindegyik haveromnak androidja van)
Szóval megérné note 5re váltanom?
(Nagy kijelzős telefon érdekel amiben van valami plusz, pl. az s pen a note-ban)
2016. febr. 4. 20:56
2/9 anonim válasza:
Meg. Amúgy S7re érdemesebb várni. Olyan április körül jelenik meg. Vagy korábban.
3/9 A kérdező kommentje:
1. Istenem akkor 4 honapja és 10napja és 8 órája.
2. Arra gondoltam én is, de sztem semmivel se lesz különb mint az s6
2016. febr. 4. 21:20
4/9 anonim válasza:
Bizony megéri! Az Androidot nem csak hogy egyénileg testreszabhatod, de nyitott rendszer, így a küldözgetéssel sem lesz bajod. Ráadásul ha eladod az iPhone-t, és veszel egy Note 4-et, a különbözet miatt keresel is rajta!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. febr. 5. 09:04
6/9 anonim válasza:
Ja most látom, hogy Note nem 4 hanem 5, de akkor is főleg nagyon megéri!
7/9 anonim válasza:
"Istenem akkor 4 honapja és 10napja és 8 órája."
Most már sokkal jobb a kedvem :) köszi a jó kifogást :) amúgy 2. Vszoló vagyok
8/9 A kérdező kommentje:
Azt az elso valaszolonak irtam
Nem neked.
2016. febr. 6. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!