Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol kaphatnék 10 tűs mini USB...

Hol kaphatnék 10 tűs mini USB <-> jack átalakító kábelt?

Figyelt kérdés

Alcatel 708 (=Vodafone 541) mobiltelefonhoz kellene, hogy ráköthessek bármilyen hangszórót/fülhallgatót. Eddig csak olyan 5 tűset találtam, amin a mini USB csatlakozó alján van 5 tű. Olyan kellene, amin felül (is) van 5 tű, mert a kábel bekötési rajza

( [link]

alapján a felső 5 tű szolgál a hangátvitelre.

Ilyet azonban még egy boltban/webshopban sem találtam

2010. márc. 29. 16:24
 1/2 anonim válasza:
mert szerintem az nem USB. GSM boltban próbáld meg.
2010. márc. 29. 16:51
 2/2 A kérdező kommentje:
USB, mini USB, a bekötési rajzon látszik is, ld. a linket (csak a zárójelet is belevette a linkbe a rendszer), ott írja hogy "10 pins mini USB special connector" meg "Audio-USB". GSM boltokban is próbáltam, de egyelőre semmi, bár még kutatok. Reméltem, hátha valakinek volt már ugyanez a gondja és talán tud egy konkrét webshopot is javasolni, ami elkerülte volna a figyelmem.
2010. márc. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!