Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek, ha valamit elállít...

Mit tegyek, ha valamit elállítottam a telefonomon?

Figyelt kérdés
LG-D605_3329 telefonom van,ma a buszon unalomból beállítottam a Talkback-et a kisegítő lehetőségekben. (Kivettem a sim-kártyáját, az aksiját, többször lefagyott és újraindította magát, és most nem tudok vele semerre se görgetni, se oldalra,se lefele, a kisegítő lehetőségekig se, hogy kikapcsoljam. Most mi a teendő? Vigyem szervizbe? Mert semmit se lehet vele kezdeni. Mi a teendő? Adjam be a legközelebbi Vodafone szervizbe? Kb mennyi lehet a szerviz és mennyi ideig lehet bent, ha Tolnán beadom ahol lakom a mobilszervizbe, ami kb 5 percre van tőlünk? 4 vagy 8 gigás memóriakártya van benne, nagy ritkán fagy le úgy, hogy többször újraindítja magát, ha frissít-de ritkábban fordul elő, mint a sony xperia sp-mnél, ami szintén szervizben van Szekszárdon, a Találka téri mobilszervizben)
2016. febr. 3. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Azzal a telefonoddal is játszottál?
2016. febr. 3. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Te is kibírod kapcsolni a Talkback-et,csak rá kell jönnöd hogy bírsz irányítani.
2016. febr. 3. 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, 3 játék van rajta, messenger, meg a kika keyboard, és ennyi. A többi meg nem volt rá letöltve ezen az 5 programon kívül semmi. Kedves 2., nem tudom hogy jöjjek rá, ha eddig se sikerült, és nem tudok lefele lépkedni a "kisegítő lehetőségek" menüpontra a beállításokban. Se lefele, se fölfele, se jobbra, se balra. Kösz hogy ilyen bunkó vagy, ahelyett, hogy próbálnál inkább segíteni vagy normális választ adni...nyomorék idióta.:@ :S
2016. febr. 3. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és állandóan rezeg, az angol nyelv miatt teljesen levettem róla a hangot. :C :@ Mert nem akartam,hogy valaki hülyének nézzen esetleg az utcán.
2016. febr. 3. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
én a két hüvelykujjammal húztam ilyenkor lefele egyszerre. Ha kattintani akartam akkor 2-t egymás után gyorsan. :)
2016. febr. 3. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megoldottam a gondot, gyakori kérdések egyik válaszában leírta lépésről lépésre, hogy két ujjal lehet lefele görgetni vele. A következő lenne a kérdésem: hogy lehet ezt az applikációt végleg letörölni a telefonomról, nehogy ismételten ugyanebbe a hibába essek? *-*
2016. febr. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!