Samsung Galaxy S6 karcolások szempontjából mennyire sérülékeny?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy S6-ot, de dilemmázom, hogy vegyek-e hozzá tokot, mert bár kézrefekvőbb tok nélkül, de féltem a karcoktól. Néztem a youtube-on ilyen karcolásteszteket, ahol a telefont késsel meg kulccsal karcolgatták, és egy karc nem lett rajta. Ez a mindennapi használat során is ilyen?2016. febr. 3. 08:36
1/2 anonim válasza:
Ha nem teszed ki extrém károsodásnak akkor valóban ellenálló. De ha megnyugtat tehetsz rá fóliát
2/2 anonim válasza:
biztos, ami biztos, egy ilyen drága telefont én mindenképp tokba tennék. Nem csak a karcok miatt, hanem bármikor kicsúszhat a kezedből, főleg mivel ilyen sima anyagból van. Én is nemrég vettem új telefont, a rendelt tok viszont kicsit később érkezett meg hozzá, hát addig úgy vigyáztam rá, mint a hímes tojásra, csak zsebkendők lehettek a zsebemben rajta kívül, és mindig nagyon óvatosan szedtem elő, nehogy leejtsem. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen paranoiás :D
Szóval én a helyedben biztosan vennék rá, tokot, ha továbbra is látni szeretnéd a telefon hátulját, akkor átlátszót, a kijelzőre meg üvegfóliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!