Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s- en mennyi helyet...

Iphone 6s- en mennyi helyet foglal az ios?

Figyelt kérdés

Illetve még néhány kérdés (vásárlás előtt állok):

-lényegesen jobb, mint a sima 6, megéri ezt venni?

-16 GB- on kb. hány app fér el? Alap appokra gondolok, ilyenek, hogy fb, insta, messenger, viber, stb.

-google drive- ra fel lehet tölteni képeket, videókat, ha elfogyna a hely? Vagy csak androidon működik a drive? Ha csak azon, akkor ios- hoz is tartozik valamilyen (ingyenes) tárhely lehetőség?

Köszönöm annak, aki válaszol! :)

2016. febr. 2. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezer féle felhő van amibe fel tod rola tolteni a kepeidet. Es pontosan nem tom h mennyit foglal rajta az ios, de ha csak appokat tennél rá, amik kb átlagos méretűek, akkor szentem ráfér vagy 200 vagy több. Persze ezt most hasraütve mondtam. Lényeg, hogy szinte tuti hogy nem fogsz szűkölködni. Pláne ha a képeid nem is rajta tartod. Ha ez segít, nekem 16GB i5ssem van és ezek vannak rajta: 93 zene, 43 video, 360 fotó, 47 app (ezek között van 800MB-os (!) is, es még van 1 GB helyem.

Am nem sokkal jobb mint a sima 6. Viszont ha van ra keret, vedd meg, mert kihuzod vele 5 evig akar.

2016. febr. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!