Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova lettek az smseim?

Hova lettek az smseim?

Figyelt kérdés

Nem is szeretem átpakolni a sim kártyákat egyik készülékből a másikba, mert nem tudom, hova lesznek róla a fontos dolgok, de most muszáj volt. Annyira mérges vagyok.

Az sms-eim tűntek el, nem volt sok, 7 db volt. Amikor áttettem a kártyát a másik telefonba, ott nem jelentek meg az smsek. Próbáltam egy másik kártyát tenni az eredeti telefonba, hogy megnézzem ott maradtak-e, de ott sincsenek.

Hova lettek?? Annyira kellenének.

Azt hiszem, többet nem cserélgetem a kártyát, ahogy eddig sem.

2010. márc. 29. 12:28
 1/4 anonim válasza:
biztosan kitörölted.
2010. márc. 29. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha visszateszed a kártyát a régi telóba, akkor sem jelennek meg?
2010. márc. 29. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Dehogy töröltem ki!! Ennyire hülye nem vagyok.

Azt még nem próbáltam, mert nem nálam van most a másik telefon (ezért is kellett megcserélni), de akkor vissza kellene jönnie? Miért van ez? Elvileg a sim kártyán vannak az sms-ek, nem? Akkor meg miért nem jelenik meg sehol?

SOS!

2010. márc. 29. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik telefon menti automatikusan a simre az sms-t.
2010. márc. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!