60 ezerért milyen mobilt?
Figyelt kérdés
5-colosat keresek.Ami eddig tetszik:Lenovo s60 Microsoft 640.Melyiket miért?Esetleg mást?Android vagy Lumia nekem mindegy.2016. febr. 2. 13:01
1/10 anonim válasza:
Lumia 640-et vegyél. Egyenlőre csak az a hibája hogy kevesebb alkalmazás van rá, de ez majd február végén / március elején enyhülni fog. Egyébként gyönyörű kijelző, 2 kattintással fel tudod ébreszteni, vagy lekapcsolni, gyors, nem fagy. Ha netezni szeretnél akkor legyen gyors neted, mert a telefon azt szereti.
2/10 anonim válasza:
Huawei P8 Lite - ennyiért a legjobb!
4/10 anonim válasza:
Motorola Moto G 2015,Huawei P8 Lite,Lumia 640,Meizu M2 Note.
5/10 Emberek válasza:
A P8 egy tízessel drágább kb, az inkább 70-et kóstál újonnan garanciával. Nem egy rossz készülék az tény és való, ha van rá pénzed.
Én azt mondom menj be egy Media-ba, vagy edigitalba, és tapizd meg, nézd meg melyik áll közelebb hozzád, és azt vedd meg :)
6/10 A kérdező kommentje:
A 640-est 44 ezerért az s60-ast 46,500-ért meg tudom szerezni.Amiket írtatok,csak jóval többért van nálunk a kereskedésben.
2016. febr. 2. 17:50
7/10 anonim válasza:
Méghogy a 70-hez? Inkább az 50-hez áll közelebb a P8 Lite (lefelé kerekítve), a dual sim-es változat 54 ezerért van a Mobilbirodalom-ban, ami az egyik legjobb mobilos webáruház! De ha gyári garancia kell, akkor az 1 sim-es van 57 ezerért a Mobilkereskedésben, ami szintén nagyon jó webshop, vagy ugyanitt a dual sim-es 62 ezerért! (már ha belefér)
8/10 anonim válasza:
Lumia 640. Elottem leírtak, hogy miert . Nagyon nagyon jo telefon. Mondjuk nekem 830-am van, de kb ugyanolyan a hardver :)
9/10 A kérdező kommentje:
Megvettem a Microsoft 640-estet.Köszönöm a válaszokat.Ez legalább Gorilla Glass-os is.
2016. febr. 3. 12:22
10/10 anonim válasza:
Nem nyúltál mellé. Jól döntöttél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!