Lidl telefonkártya aktiválás nélkül meddig használható?
Figyelt kérdés
Van egy személy akivel pár hétig max egy hónapig kell majd, hogy telefonáljak, de nem akarom, hogy tudja a számom. Egy ilyent akarok helyette megadni. Aktiválás után hány napig tudom használni?Illetve ha kamu adatokat adok meg akkor marad-e nyoma?2016. febr. 1. 15:30
1/14 A kérdező kommentje:
Tehát inkább úgy kérdezem, hogy kamu aktiválással meddig?Vagy lehet-e egyáltalán úgy?
2016. febr. 1. 15:49
2/14 anonim válasza:
többi szolgáltatónál, például a telekomnál 90 nap, és mivel ha jól tudom, a bluemobile is a telekomhoz tartozik végsősoron, így gondolom itt is annyi. de persze ebbe az is beleszólhat, hogyha megadsz egy kamucímet, amire kiküldik az aktivációs kóddal a levelet mondjuk durván 1-2 hét alatt, és a címzett jelzi feléjük, hogy ő ugyan nem kért semmiféle aktiválást, meg nem is xy-nak hívják(mivel nyilván kicsi az esélye, hogy a címét és a nevét is eltalálod), és akkor akár sokkal gyorsabban letiltják a kártyát.
3/14 anonim válasza:
esetleg 60 nap, most nem tudom pontosan, hogy 2 vagy 3 hónap a türelmi idő, nem nézek utána, de kb. erre kell számolni.
4/14 anonim válasza:
nyoma az marad, ha a saját telefonoddal az állandó tartózkodási helyeden használod, és esetleg bűncselekményt követsz el, hisz ezek által nyilván kideríthető, főleg úgy, ha a saját kártyáddal is használod a telefont, még azt sem tudod letagadni, hogy épp akkor vetted azt a telefont, vagy hogy valaki más használta azon a helyen.
5/14 A kérdező kommentje:
Igazából nőről lenne szó, tehát semmi bűncselekményt nem akarok, csak azt hogy a csaj ne tudjon utána megtalálni. De büntetés nincs amiért kamu adatokkal aktiváltam?
2016. febr. 1. 16:29
6/14 anonim válasza:
Aktiválás nélkül 1-2 hét,mivel az aktivácios levelet valodi cimre küldik
Tesco mobilnál nem lehet kamu dolgokat megadni mert személyit valodi cimet stb kérnek .
7/14 A kérdező kommentje:
Szóval akkor maradjak lidl-nél? Simán kifizetem a kasszánál és ennyi?Többit itthonról tudom csinálni?
2016. febr. 1. 21:36
8/14 A kérdező kommentje:
És akiket hívok nem kezdik el felkeresni, hogy vajon kié volt a szám? Vagy azt már lesz.rják?
2016. febr. 2. 15:25
9/14 Csabesz80 válasza:
ha nem akarsz vele semmi illegálisat csinálni miért ne adnál meg igaz adatokat? Egyszerűen csak tiltani kell az adatok megadásakor a nyilvános megjelenést a tudakozóban. Erre minden szolgáltatónál van lehetőség aktiváláskor. Onnantól kezdve csak a rendőrség kérheti ki a szám tulajdonosát a szolgáltatótól.
10/14 Csabesz80 válasza:
Egyébként aktiválni kell a számot elsőnek úgy emlékszem. Felhívsz egy számot, megadod az adataid és onnantól kezdve aktiv a szám. Ha igazit adsz meg ha nem, akkor is aktiv. De hülyeség hamist megadni ha tényleg csak csajról van szó. Küldenek majd egy levelet benne egy kóddal, amit sms-ben kell elküldened egy telefonszámra, onnantól kezdve véglegesen aktiválva van. Maradhatsz a bluemobile-os lidl-nél, megveszed, onnantól otthonról megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!