K800i Szoftverolas fullhalgato hiba miatt?
Figyelt kérdés
Nem megy a fullhalgatoban a hang mar a 3at probaltam...valoami 5let?Koszi elore is!2010. márc. 28. 21:38
1/3 anonim válasza:
őőő talán ha leirnád a kérdést érthetően akk tudnék rá válaszolni mer k800i-m volt annyi vettem ki h vmi baj van a fülessel
nem tudom honnan gyütté testvírem de á böszélés,meg az irkálás nem nagyunk megyen néked
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi...siettem...szoval most vettem a telefont..second-hand
vettem hozza 1 fullhalgatot es amikor szeretnem rajta hallgatni a zenet nem hallok semmit...kolcsonkertem egy masikat es azzal sem megy...szoftverhiba lenne vagy valami mas?
2010. márc. 28. 21:45
3/3 anonim válasza:
de felsimeri szal mikor rákötöd a headset-et kirakja fennt azt a fülhalgato ikont???
ha kirakja akk még megprobálhatod:beállitások-kapcsolodás-tartozékok
ha egyik se jön össze akk szerviz vagy szoftverfrissités a sony oldalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!