70. 000-es árkategóriában van normális android, vagy inkább windows phone?
Figyelt kérdés
Ha windows phone, kaphatnék ajánlást?
Android közül a huawei P8 Lite-onkívül kérnék.
2016. jan. 30. 20:53
1/8 anonim válasza:
Meizu M2 Note,Motorola Moto G 2015 EU,Lumia 640XL.
2/8 Norbi658441 válasza:
Galaxy A5,Galaxy J5,Galaxy S4,Xperia M4 Aqua,LG G Flex2
3/8 anonim válasza:
#2.A Samsung-ok túlárazottak,az M4 Aqua-val van egy csomó probléma,a G Flex 2 meg nem jól sikerült(olvasd el a tesztjét).
4/8 anonim válasza:
Inkább a windows phone-kt nézd ebben az ár kategóriában jobban megérik. Amúgy ezeket ajánlom: Microsoft Lumia 640 XL, Microsoft Lumia 640, Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 1320,
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a P8 Lite-tal mi a bajod, nagyon jó telefon, de azért amiket még érdemes nézegetni a kínálatból:
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy J5
Meizu M2 Note
Doogee F5
Xiaomi Redmi Note 2 Prime
ASUS Padfone S
Lenovo A806
Lenovo S60
HTC Desire 826
Ha viszont mégis Windows Phone mellett döntenél, akkor szerintem Lumia 640 XL vagy 830
6/8 A kérdező kommentje:
A p8 lite-tal az a problémám, hogy tesómnak is olyanja van. Tudom kicsit gyerekes, de szerintem érhető hogy nem akarok ugyanolyat. Egyébként jó telefon. Köszönöm egyébként a válaszokat!
2016. jan. 31. 12:08
7/8 A kérdező kommentje:
A kínai márkákkal az a problémám, hogy (tudomásom szerint) nincs magyarországon szakszerviz. Így ha valami baja van, hova vigyem?
2016. jan. 31. 12:10
8/8 anonim válasza:
Budapesten pl. a Doogee-nak van így valószínűleg a Meizu-nak is,Eustock és az Edigital magyar garanciát ígér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!