Hallottatok ilyesmi sim kártya trükkről?
Hát nem erre gondoltam xD
Viszont olyanról hallottam hogy fülkés telefonkártyát lehet valahogy úgy végteleníteni, ebből indultam ki.
A fülkés telefonkártya mega sim kártya mégcsak köszönőviszonyban sincsenek egymással...
A sim kártya egyféle "hálókártya" amely tartalmazza a "belépőkódot" és az "ip címet" a gsm hálózatra, csak gsm éknél nem így hivják ezeket hanem vmi másnak...
A lényeg az hoyg a sim kártya egy hozzáférést tartalmaz csak, és a mobilszámlád a mobilszerveren van, ha azon van keret telefonálsz, ha nincs akkor nem!
Pont úgy mint a bankkártyáknál, nem a műanyagkártyán van a pénz, azon csak a hozzáférés van a számlához...
A fülkész telefonkártya egy más tészta, az elvileg egy írható chip, kb a smart kártyához hasonlít csak azzala különbséggel hogy nincs mögötte számla.
A smart kártyánál a számlára is jóváírja a pontokat meg a kártyára is...
A telefonkártyánál pedig előre felrakott pontok vannak, és a telefon ezeket vonja le egyesével és közben folyamatosan írja rá a maradékot...
A végtelenítést úgy oldották meg régen, hogy lemásolták ezt a chippet a rajta levö egységekkel, és miután programmal leklónozták az egységeket akár a többszázszorosával, utánna felülírták vele a kártyát.
Pl egy 50 egységes kárytából csináltak 50 000 egységest...
Az elég sokára jár le...
manapság ez már úgy van kivédve, hogy van egy felső egység limit ami fölött nem ismeri fel a telefonkészülék a berakott kártyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!