Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell teljesen mindent...

Hogyan kell teljesen mindent attenni SD kartyara?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ebbe zseni de amugy Sony Xperia m4 aqva telefonom van es mar minddn letezo kepem zenem at tettem SD kartyara de meg mindig kiirja hogy 85%helyem megtelt lehet a amit letoltottem ra azer irja ki mer szerintem azok nincsenek memoria kartyan nem lassul be a telefon ezenkivul amugy csak idegesit hogy folyton kiirja hogy 85%megtelt -.-" valaki segithetne nem szeretnek semmit kitorolni amit mar letoltottem
2016. jan. 30. 03:35
 1/2 Boda Gergő ***** válasza:
100%
Az appokat csak rootolás után tudod az sd kártyára tenni, de akkor sem mindet. Viszont rootolás után a garancia felejtős, úgyhogy jól gondold meg megéri-e ezért rootolni a telefont
2016. jan. 30. 05:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Olcsó húsnak híg a leve! Alkalmazások szempontjából sokat nem ér az SD kártyás bővíthetőség, a belső tárhelynek kell nagynak lennie! Ezt meg kell fizetni vásárláskor, szerintem a minimum, hogy 16GB-os legyen. Ez a tárhely garantáltan gyors is!

SD kártya bővítésnek akkor van nagy szerepe, ha sok média tartalmat (audio, film, stb.) akarunk magunkkal cipelni, amit akár később könnyedén athelyezhetünk más eszközbe. Nem árt figyelni a kártya megválasztásánál arra, hogy videfelvételhez (4K, fullHD, nagy FPS, stb...) meglegyen a szükséges nagy írási sebesség!

2016. jan. 30. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!