Navon mizu d501 telefonhoz füllhallgatót szeretnék mert a régi nem szól rendesen. Már vettem 2 újat de egyik se szól normálisan! Milyet vegyek? Mire kell figyelnem?
Én fejhallgatót ajánlok inkább,nekem nem tetszenek a fülhallgatók.
Ajánlom a :Sony MDR-XB450 fejhallgatót.
nagyon jól szól,lassan 1 éve megvan és semmi baj nincs vele.
ami tetszik rajta az hogy a kábele gumiból van és nem törik meg.
Ára Kb. ha jó helyen veszed olyan 15.000 Ft.
nagyon megéri.Én anno 21.000-ért vettem.
remélem megfogadod a tanácsomat,és remélen segítettem... Gergö
Az a helyzet, hogy előfordul, hogy a fülhallgató bemenet és a jack-dugó nem teljesen kompatibilis, ilyen problémám nekem is volt, ha jól emlékszem, Samsung füles nem szólt rendesen Nokián vagy fordítva. A szigetelések elrendezése nem stimmel a dugón és az aljzatban.
Én azt ajánlom, próbával vegyél, szóval viszed a telefont és megpróbálod a fülest.
A másik lehetőség, hogy a telefonhoz eredetileg adott fülest viszed a vásárláshoz és összehasonlítod a régi és a venni kívánt jack-dugót.
Annyit még érdemes megtenned, hogy a fülhallgató jack-dugóját nem nyomod teljesen bele az aljzatba (tehát nagyon kicsit kihúzod, miközben szól a zene). Ha ekkor jobban szól a füles, biztosan a fenti probléma lesz.
Az eredeti fülhallgató amúgy jól szólt, csak megadta magát, vagy egyáltalán nem szólt jól?
Ja igen,és azt elfeljtettem ,hogy figyelj oda hogy hány MM-es a Jack dugó.
nézz utána hogy mennyivel kompatibilis a telefon.
A 2. válaszoló juttatta eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!