Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » +49 előhívóval hívtak, de túl...

+49 előhívóval hívtak, de túl sok a számjegy, gyanús. Hány számjegyű egy telefonszám, ha Németországból hívnak?

Figyelt kérdés

Ne írjátok egyből, hogy nagy lehúzás, meg nem szabad felvenni, mert levon 10000000 eurót.

Csak akkor írjatok ilyesmit, ha alá is tudjátok támasztani valami hivatalos linkkel.

Szóval:

+4930201444xxx

azaz a +49 után még 11 számjegy van.

Nem sok az egy kicsit?

2016. jan. 29. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

A 49 az Németország, utána a 30 Berlin -

[link]

Németországban változó hosszúságú számok vannak, lehet 11 karakter is.

Itt van pld. a Lidl német honlapja, alul van két telefonszám, az 11 a másik 12 karakter. ( Természetesen a nemzetközi előhívó nincs feltüntetve)

[link]

2016. jan. 29. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm.

akkor ez egy normális szám. fogalmam sincs, ki hívhatott berlinből.

2016. jan. 30. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet Angela Merkel :D
2016. jan. 30. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerű téves hívás. Egy Berlinben élő magyar akarta hívni az itthoni családtagját, vagy egy itthoni céget, és egy karaktert elütött.
2016. jan. 30. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:

lehet, bár az elmúlt 10-20 évben szerintem én soha nem produkáltam téves hívást.

még azokból az időkből emlékszem ilyesmire, mikor kb a 90-es évek elején még ha jó számot ütöttél is be (vezetékesen), egyszerűen félrekapcsolt.

olyan is volt, hogy felvettem a kagylót, hogy tárcsázok, és a vonal másik végén (VÉGEIN) két vadidegen ember beszélgetett a töltött káposztáról... :D

szóval, német tudakozót tud vki neten, ahol úgy is eligazodok, hogy nem tudok németül?

2016. jan. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!